+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Circuit Breaker Contact » kontak tetep

4000A Contact Telpon Kanggo Vacuum Circuit mbobol SPB108

Description:

4000A kontak telpon sing aksesoris konduktif sing digunakake ing dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol, switchgear.

  • Description Product

4000A tetep kontak kanggo vakum sirkuit mbobol

Model No.: SPB108

dirating saiki 4000A
Material T2 abang tembaga
aplikasi vakum sirkuit mbobol
ing minimal jumlahe 10pcs
Pembayaran istilah T / T, L / C, Western Union

4000A kontak telpon kanggo vakum Circuit mbobol LYB108

4000A kontak telpon kanggo vakum Circuit mbobol SPB108

Contact Us