+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Circuit Breaker Contact » kontak tetep

1600Hubungi SPB115

Description:

1600A kontak lanang sing aksesoris konduktif sing digunakake ing dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol, switchgear.

  • Description Product

1600A lanang kontak kanggo vakum sirkuit mbobol

Model No.: SPB115

dirating saiki 1600A
Material T2 abang tembaga
aplikasi vakum sirkuit mbobol
ing minimal jumlahe 10pcs
Pembayaran istilah T / T, L / C, Western Union

 

1600Hubungi lanang kanggo pemecah sirkuit vakum LYB115

1600Hubungi lanang kanggo pemecah sirkuit vakum SPB115

Contact Us