+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Circuit Breaker Contact » kontak tulip

3150A Ring-Wujudipun Clubs Contact

Description:

kontak VCB tulip rahang digunakake ing sirkuit vakum mbobol minangka piranti ngisolasi.

  • Description Product

3150A ring-shaped klub kontak

1.Material:T2 tembaga lan  salaka 2.Usage: Vacuum Circuit Breaker 3.Model:LYA206 4.Produce miturut rancangan

kaluwihan:

1, digawe saka dhuwur 99.9% tabung tembaga T2 murni, ngatur kekandelan saka lapisan perak 2, kualitas dhuwur non-Magnetik Ring-shaped spring stainless karo meksa saben, supaya eddy ing; 3, 3kekandelan mm saka T2 copper..We bisa desain lan Pabrik miturut pelanggan gambar lan requirement. 4, Bisa ngatur tartamtu nutupi salaka kekandelan dhuwur, njamin kekandelan saka lapisan perak, resistance abrasion dhuwur; 5, Discoloring perawatan bukti, supaya nempel disebabake oksidasi nutupi perak; 6, We are ISO9001:2000, ISO14001:2004 perusahaan certificated, gadhah Processing kuat kualitas miturut syarat ABB.

saiki dirating 3150A
Contact agul-agul 30sheets
Material T2 Red Tembaga karo plating salaka lan Paint lacquer
Koleksi babak
wektu kiriman 15dina
Jumlahe minimal 10pcs
Syarat-syarat pembayaran T / T, L / C, Western Union
3150A ring-shaped klub kontak

3150A ring-shaped klub kontak

Babagan awake dhewe:

We are beluk ing epoxy voltase medium resin lan komponen dhuwur voltase, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV

Bushing switchgear,werni wangun kontak Tulip ,kothak contactor, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A

kothak contactor, kontak klub,kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A

ZN85-40.5 mbobol sirkuit. 12KV lan 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear!

Kita bakal menehi kualitas lan rega!

Contact Us