+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Insulating Bushing

Dinding APG Voltan tinggi SPC148 Dinding busuk busuk

Description:

Dinding APG Voltan tinggi SPC148 Dinding busuk busuk

  • Description Product

Voltase témbok resin epoksi dhuwur SPG148

item No: SPC148

fitur:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

2. Bushing seri digunakake kanggo jampel lan sambungan transisi saka jangkep karo dirating voltase saka 12KV, 35KV lan ngisor.

3. Epoxy casting resin vakum, APG epoxy meksa resin gelatin, tatanan gel silika Cairan, kita tansah Penyetor Kalidad produk.

4. Sampeyan bisa dideteksi dening X-ray instrument, sijine piranti Biro, Cycle termal Machine Test.

5 Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri.

Details:

model Jeneng: TG3-12 / 140 * 175 * 260 Bushing
Brand: Liyond
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
kondisi Operation instalasi njero ruangan
warna: coklat, abang
Material resin epoxy
Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
voltase dirating: 12kV
MOQ: 50pcs
packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film2 plastik. Dikempalken ing cartons3.Cartons sing nutup ing kasus box4.The kayu sing kaiket karo sabuk wesi externally
port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 15 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

 

Voltase témbok resin epoksi dhuwur SPG148

item No: SPC148

Voltase témbok resin epoxy dhuwur LGC148

Voltase témbok resin epoxy dhuwur LGC148

Normal Operation kawontenan Environment

1Itude Altitude ora bisa ngluwihi 1000m,lan ketinggian jinis plateau ora bisa diluwihi 3000m

2 Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=jw&sl=en&tk=747305.873625 from this server. That’s all we know. ,lan suhu rata-rata saben dina

3 Nilai saben dina saka asor relatif ora bisa ngluwihi 95%,lan saben wulan saben;

4 Ora ana asap bledug, asap polos utawa hawa sing gampang diobong utawa kabut

5 Ora ana geter banget utawa nabrak ing papan instalasi

6 Produk kabeh bisa mbukak ing kasus ebun lan kahanan feculence

Contact Us