+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Insulating Bushing

Apparatus Bushing SPC194 Epoxy Resin kanggo ngalih cubicle

Description:

Apparatus Bushing SPC194 Epoxy Resin kanggo ngalih cubicle

  • Description Product
  • Apparatus Bushing SPC194 resin epoxy kanggo ngalih cubicle

    item No: SPC194

    fitur:

    1. Prodhuk adopts materi resin epoxy. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

    2. Bushing seri digunakake kanggo jampel lan sambungan transisi saka jangkep karo dirating voltase saka 12KV, 35KV lan ngisor.

    3. Epoxy casting resin vakum, APG epoxy meksa resin gelatin, tatanan gel silika Cairan, kita tansah Penyetor Kalidad produk.

    4. Sampeyan bisa dideteksi dening X-ray instrument, sijine piranti Biro, Cycle termal Machine Test.

    5 Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri.

    Ditrapake Environment Work:

    1. instalasi Indoor.
    2. Altitude: ≤1000m.
    3. suhu sekitar: +40°C ~ 5°C.
    4. Asor relatif ora bakal luwih saka 85% ing 20°suhu sekitar C.
    5. ora ana gas, beluk utawa bledug sing bisa nemen mengaruhi jampel saka kothak kontak, ora inti mbledhos utawa korosif

    Details:

    model Jeneng:  Bushing
    Brand: Liyond
    aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
    kondisi Operation instalasi njero ruangan
    warna: coklat, abang
    Material resin epoxy
    Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
    voltase dirating: 12kV
    MOQ: 50pcs
    packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film2 plastik. Dikempalken ing cartons3.Cartons sing nutup ing kothak kayu-kayuan 

     

    4.Ing kasus sing kaiket karo sabuk wesi externally

    port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
    Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
    wektu kiriman: kalebu 15 dina, gumantung ing jumlahe
    tambahan:

    1. OEM olèh

    2. kualitas & pas wektune layang

    3. rega cukup

    4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

 

Apparatus Bushing SPC194 resin epoxy kanggo ngalih cubicle

item No: SPC194

Apparatus Bushing resin epoxy LYC194 kanggo ngalih cubicle

Apparatus Bushing SPC194 resin epoxy kanggo ngalih cubicle

Babagan awake dhewe:

 
We are beluk ing epoxy voltase medium resin lan komponen dhuwur voltase, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear Bushing, kothak contactor, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, kontak klub, kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A ZN85-40.5 Circuit mbobol. 12KV lan 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear!

 
Kita bakal menehi kualitas lan rega!

Contact Us