+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » jampel liyane

Krenjang Kanggo F.C Handcart Contact lengen SPC373

Description:

Krenjang Kanggo F.C Handcart Contact lengen SPC373

  • Description Product

Description:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy

2. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

3. Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna

 

Ditrapake Environment Work:

1. instalasi Indoor.
2. Altitude: ≤1000m.
3. suhu sekitar: +40°C ~ 5°C.
4. Asor relatif ora bakal luwih saka 85% ing 20°suhu sekitar C.
5. ora ana gas, beluk utawa bledug sing bisa nemen mengaruhi jampel saka kothak kontak, ora inti mbledhos utawa korosif

Bracket kanggo lengen kontak handcart F.C LYC373

Contact Us