+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Contact kothak seri

Kothak Hubungi China Kanthi Resin Epoxy Kanggo Circuit Breaker SP106

Description:

Kothak Hubungi China Kanthi Resin Epoxy Kanggo Circuit Breaker SP106

  • Description Product

Kothak Hubungi China karo Resin Epoxy kanggo Circuit Breaker SP106

item No: SP106

Description:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy

2. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

3. Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna

4. Kothak kontak iki kawangun dening epoxy karo APG Teknologi

Details:

model Jeneng: Kothak Hubungi CH3-12 / 280
Brand: Liyond
Koleksi: Contact Box
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
warna: coklat, abang
Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
voltase dirating: 12kV
Popular Saiki: 3150-4000A
MOQ: 10pcs
packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film2 plastik. Dikempalken ing cartons3.Cartons sing nutup ing kasus box4.The kayu sing kaiket karo sabuk wesi externally
port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 15 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

 

Kothak Hubungi China karo Resin Epoxy kanggo Circuit Breaker SP106

item No: SP106

Kothak Hubungi China karo Resin Epoxy kanggo Circuit Breaker LY106

Kothak Hubungi China karo Resin Epoxy kanggo Circuit Breaker SP106

Ditrapake Environment Work:

1. instalasi Indoor.
2. Altitude: ≤1000m.
3. suhu sekitar: +40°C ~ 5°C.
4. Asor relatif ora bakal luwih saka 85% ing 20°suhu sekitar C.
5. ora ana gas, beluk utawa bledug sing bisa nemen mengaruhi jampel saka kothak kontak,ora inti mbledhos utawa korosif

Contact Us