+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 3kv-7.2kv sirkuit njero ruangan mbobol

CKJ5-63,80,125,250,400,630A AC L.V. Vacuum contactor

Description:

CKJ5 ditrapake kanggo nyambung lan ngilangi sirkuit ing jarak sing adoh,kanggo miwiti wiwitan lan ngontrol motor AC ing sistem listrik listrik AC 50Hz, 1140V lan maksimal 660A. Sampeyan uga bisa digabung karo macem-macem piranti perlindungan menyang wiwitan elektromagnet, utamane ditrapake ing kombinasi wiwitan elektromagnetik saka jeblugan.

  • Description Product

CKJ5-63,80,125,250,400,630A AC L.V. Vacuum contactor

aplikasi:

CKJ5 ditrapake kanggo nyambung lan ngilangi sirkuit ing jarak sing adoh,kanggo miwiti wiwitan lan ngontrol motor AC ing sistem listrik listrik AC 50Hz, 1140V lan maksimal 660A. Sampeyan uga bisa digabung karo macem-macem piranti perlindungan menyang wiwitan elektromagnet, utamane ditrapake ing kombinasi wiwitan elektromagnetik saka jeblugan.

parameter technical utama:

Tegangan operasi voltase: AC50Hz, 380V, 660V, 1140V
Operasi dinilai saiki: 250A, 400A, 600A(600V wektu).
Garis termal konvensional ing baris utama:250A, 400A, 600A
Voltase listrik sirkuit listrik:
AC50Hz, 36V, 127V, 220V, 380V.
Kontak bantu: 3ora ana, 3NC.
Frekuensi operasi dirating:
(1) AC3 300T / jam.
(2) AC4 120T / jam.
(3) Operasi wektu cendhak (20s).
Kapasitas nggawe puteran utama: nggawe 10le. mecah 8le.
Kapasitas istirahat winates: 4500A / 250, 400; 6000A / 600.
urip Listrik: AC360 (104T).
urip Teknik: 300 (104T).

Main Technical paramèter:

CKJ5-63,80,125,250,400,630A AC L.V. Kontak Vakum6

parameter technical utama

CKJ5-63,80,125,250,400,630A AC L.V. Kontak Vakum7

parameter1 technical utama

Wigati: 1e liya utama sirkuit rated saiki

 

CKJ5-63,80,125,250,400,630A AC L.V. Vacuum contactor

CKJ5-63,80,125,250,400,630A AC L.V. Kontak Vakum8

Njelaske nganggo bentuk garis lan ukuran instalasi CKJ5-80A(kanggo lapangan minyak)

Kita bisa produk GKJ5-800A,GKJ5-1600A GKJ5-1250A,Seri GKJ5-1500A saka kontak vakum saiki sing dhuwur.

 

Contact Us