+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Vacuum Circuit Breaker » 3kv-7.2kv sirkuit njero ruangan mbobol

CKJ11-125,160A CKJ11-125A / 1 .14 KV Koleksi AC L.V. Vacuum contactor

Description:

Contactor vakum CKJ11 -125,160A bisa dadi kontak kontak vertikal lan horisontal rong jinis, kalorone nggunakake ZKTJ125 / 1.14 jinis tabung switch vakum minangka alat pemotong busur. Hubungan utama ditutup ing tabung switch vakum, supaya busur ora bisa dicegah. Produk kasebut nduweni fitur keandalan, kapasitas mbedakake, toleransi dawa, lan cilik cilik. Iki cocog kanggo sistem listrik nganggo AC 50Hz, voltase operasi sing dirating 1140V, lan menehi peringkat operasi saiki 160A kanggo mbukak lan nutup sirkuit utama utama utawa adoh banget. Produk iki cocog karo starter elektromagnetik jeblugan-tambang ing tambang kanggo ngontrol kendhali-induksi motor motor, uga kanggo nutup lan mbukak mbukak liyane.

  • Description Product

CKJ11-125,160A CKJ11-125A / 1 .14 KV Koleksi AC L.V. Vacuum contactor

Umum Description:

Contactor vakum CKJ11 -125,160A bisa dadi kontak kontak vertikal lan horisontal rong jinis, kalorone nggunakake ZKTJ125 / 1.14 jinis tabung switch vakum minangka alat pemotong busur. Hubungan utama ditutup ing tabung switch vakum, supaya busur ora bisa dicegah. Produk kasebut nduweni fitur keandalan, kapasitas mbedakake, toleransi dawa, lan cilik cilik. Iki cocog kanggo sistem listrik nganggo AC 50Hz, voltase operasi sing dirating 1140V, lan menehi peringkat operasi saiki 160A kanggo mbukak lan nutup sirkuit utama utama utawa adoh banget. Produk iki cocog karo starter elektromagnetik jeblugan-tambang ing tambang kanggo ngontrol kendhali-induksi motor motor, uga kanggo nutup lan mbukak mbukak liyane.

main Technical paramèter:

CKJ11-125,160A CKJ11-125A 1 .14 KV 2

parameter technical utama

Wigati:1e mains circuit utama dirating saiki

 

CKJ11-125,160A CKJ11-125A / 1 .14 KV Koleksi AC L.V. Vacuum contactor

CKJ11-125,160A CKJ11-125A 1 .14 KV 3

Njelaske nganggo bentuk garis lan instalasi dimensi

Contact Us