+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Circuit Breaker Contact » kontak tulip

Hubungi Kluster SPA111

Description:

Kontak kluster digunakake ing breaker circuit vakum minangka piranti sing ngisolasi.

  • Description Product

Kluster kontak kanggo vakum sirkuit mbobol

 

Fitur Structural

·spring annular karo meksa seragam

·Nganggo diimpor stainless steel non-Magnetik,supaya saiki eddy

·nutupi salaka nglukis,kekuatan abrasion kuwat

·Anti-tarnishing Processing,Supaya salaka oksidasi nutupi mati

·ambane selipan kontak telpon kanggo referensi: 34±2mm

Babagan awake dhewe:

We are beluk ing epoxy voltase medium resin lan komponen dhuwur voltase, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear Bushing, kothak contactor, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, kontak klub, kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A ZN85-40.5 Circuit mbobol. 12KV lan 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear!

Kita bakal menehi kualitas lan rega!

dirating saiki 2000A
Material tembaga with nglukis salaka plating, stainless baja karoh Magnetik free
Contact agul-agul 42pcs
Koleksi bundled
aplikasi vakum sirkuit mbobol
ing minimal jumlahe 10pcs
Pembayaran istilah T / T, L / C, Western Union

 

Hubungi kluster kanggo breaker sirkuit vakum LYA111

Hubungi kluster kanggo pemecah sirkuit vakum SPA111

kaluwihan:

1, digawe saka dhuwur 99.9% tabung tembaga T2 murni, ngatur kekandelan saka lapisan perak 2, kualitas dhuwur non-Magnetik Ring-shaped spring stainless karo meksa saben, supaya eddy ing; 3, 3kekandelan mm saka T2 copper..We bisa desain lan Pabrik miturut pelanggan gambar lan requirement. 4, Bisa ngatur tartamtu nutupi salaka kekandelan dhuwur, njamin kekandelan saka lapisan perak, resistance abrasion dhuwur; 5, Discoloring perawatan bukti, supaya nempel disebabake oksidasi nutupi perak; 6, We are ISO9001:2000, ISO14001:2004 perusahaan certificated, gadhah Processing kuat kualitas miturut syarat ABB

Contact Us