+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris switchgear » lamp Kabinet

CM-2 LED Kabinet Lampu Lamp

Description:

1.Material: plastik lan kaca
2.voltase dirating: 220V
3.frekuensi: 50Hz
4.Power: kurang saka 25w
5.Kualitas lan rega apik

  • Description Product

Lampu kabinet CM-2

Keterangan

1.Material: plastik lan kaca
2.voltase dirating: 220V
3.frekuensi: 50Hz
4.Power: kurang saka 25w
5.Kualitas lan rega apik

Material Plastik lan kaca
voltase dirating DC / AC220v
frekuensi 50Hz
Power Kurang saka 25w
inching ngalih 10A

Lampu lampu kabinet lawang CM-2 LED milih kekuwatan dhuwur,bahan suhu dhuwur kanggo pager lan tutup protèktif,nduweni karakteristik saka online permeabilitas nggoleki ,ukuran cilik,kinerja safety apik,ngganti bolam iku conveninet lan ing produk iki minangka pribadi cahya hasil sing digunakake digunakake ing macem-macem model High Voltage Switchgear.but uga liyane distribusi pribadi kabinèt cahya.

 

Lampu kabinet LED CM-2

 

Model Product CM-2
Lampu cerobong Panutup polikarbonat
voltase dirating AC220V
frekuensi 50Hz
Daya pangkat ≤25W
Ukuran wadhah ukuran E27 / 27
Ukuran ngethok 107*71mm²
N.W(KG) 0.19KGS
G.W(KG) 0.21KGS
Packaging  Details 50PCS / CTN

 

N.W:10.5KGS

G.W:11.2KGS

Contact Us