+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Nyekat tabung lan silinder

Cylinder Insulator Electric kothak Distribution SPC389

Description:

Cylinder Insulator Electric kothak Distribution SPC389

  • Description Product

Cylinder insulator distribusi listrik kothak SPC389

item No: SPC389

aplikasi

Ing macem-macem jampel lan sensor kadhaptar ing sampel kabeh nganggo epoxy vakum teknologi pouring siji-wektu ngecor, jinis rod jampel narik, Bushing, kothak kontak, insulating silinder lan lonceng omah etc nganggo teknologi APDA kanggo ngecor (mayoritas).nalika, sawetara produk nganggo SMC,DMC instauration alkyd mode plastik nggedhekake kanggo compacting ngecor. Kabeh produk sing Applied kanggo volt switchboard 3.6 ~ 40.5KV agêng-gedhe, kanggo sawetara produk lan specification ukuran ndhuweni requirement khusus, bisa dirancang lan diprodhuksi miturut dikarepake pengguna.

Panggunaan kondisi lingkungan:

1. suhu sekitar: ora luwih saka +40 °C, ora kurang saka -40&deC;C

2. Altitude: ora ngluwihi 2000m.

3. asor relatif: saben dina saka ora luwih saka 95%, sasi rata-rata saka ora luwih saka 90%. Jenuh tekanan uap grafik saka ora luwih saka 2.2 × 103MPa, sasi rata-rata ora luwih saka 1.8 × 1MPaPa.

4. kakiyatan lindhu: ora luwih saka wolu.

5. Ora geni, resiko bledosan, reged serius, karat kimia, uga panggonan geter kuat.

 

Cylinder insulator distribusi listrik kothak SPC389

item No: SPC389

Cylinder insulator distribusi listrik kothak LYC389

Cylinder insulator distribusi listrik kothak SPC389

kita layanan

1. We sing specialized ing sales saka -Dhuwur voltase electrical jampel produk.

2. ketat kualitas kontrol lan banget sawise-sales service.3. Nduwe pengalaman Kadinas jawaban kabeh saka Panjenengan pitakonan ing lancar Inggris.

3. selaras desain punika kasedhiya. OME&Potongan sing tampi.

4. Exclusive and unik solusi saget dadi kasedhiya kanggo our customer dening&nkita;our uga dilatih and profesional engineelannbsp;and Kadinas.

We sing Seluk-beluk ing epoxy ditempelake Pole saka medium voltage and high voltage components, kuwi minangka 12KV, 24 KV, 36KV and 40.5KV switchgear Bushing, contactor box, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A and 4000A contactor kothak, klub contact, ndandani contact, lengkontak;contact and rahang kontak. 630A and 1250A VS1 circuit breaker. 630A and&Absp;1250A ZN85-40.5 sirkuit mbobol. 12KV KVd 24KV bumi ngalih. lanN28A-12 and&dhuwur;KYNvoltase;high volswitchgearkomponen components.

Contact Us