+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris switchgear » truk chasis

Dpc-4-800 / XC2 chasis Seri Truk kanggo ngisor-lapisan

Description:

Dpc chasis seri truk wis utama digunakake kanggo switchgear withdrawable prewangan mbukak mbobol sirkuit ,Teknologi inductor lan ing komponèn,propulsi lan metu ,minangka conponent karo praja bis busbar nyambungake. sasis lan sirkuit mbobol institusi terminal karo piranti kabinèt liyane interlock karya fitting,bisa gawe marem GB3906 "Fail aman"  dikarepake interlock,fungsi rinci

  • Description Product

Dpc-4-800 / XC2 chasis seri truk  kanggo-lapisan ngisor

 Dpc chasis seri truk wis utama digunakake kanggo switchgear withdrawable prewangan mbukak mbobol sirkuit ,Teknologi inductor lan ing komponèn,propulsi lan metu ,minangka conponent karo praja bis busbar nyambungake. sasis lan sirkuit mbobol institusi terminal karo piranti kabinèt liyane interlock karya fitting,bisa gawe marem GB3906 "Fail aman"  dikarepake interlock,fungsi rinci minangka Kaca:

1ing handcart  ing test / hubungan utawa posisi karya , Circuit mbobol bisa ngalih ing,nanging Circuit mbobol ngalih ing mengko,     ing handcart cann't  pamindhahan ,mangkono iku nyegah titik sabuk kesalahan cedhak grounding ngalih.

2..handcart ing posisi karya utawa ninggalake test / hubungan posisi babagan 10mm,Earthing ngalih ora ngoper ing   kanggo nyegah titik sabuk kesalahan cedhak grounding ngalih.

3.nalika Earthing ngalih wis ngoper ing ,handcart ora bisa pindhah saka test / posisi hubungan ,kanggo nyegah Earthing   ngalih ngoper ing sirkuit posisi nutup

4.nalika sasis menyang kabinèt,sapisan ninggalake ing test / posisi hubungan,handcart ora bisa mbatalake saka kabinèt

specifications

1.Dianggo:mbobol sirkuit
2.Koleksi:withdrawable
3.rega mupangati lan kualitas apik
4.rega Best

 

-4-800 dpc / XC2 seri truk chasis kanggo-lapisan ngisor

-4-800 dpc / XC2 seri truk chasis kanggo-lapisan ngisor

-4-800 dpc / XC2 seri truk chasis kanggo-lapisan ngisor

 

-4-800 dpc / XC2 seri truk chasis kanggo-lapisan ngisor

1.Earthing diagram bar instalasi

2.Earthing diagram bar instalasi(Koleksi 1000)

3.diagram instalasi kontak Earthing

4.diagram instalasi clip Earthing

 

Contact Us