+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris switchgear » truk chasis

Dpc-4-1000M / 300 chasis Pengangkutan 24KV

Description:

Withdrawable truk seri dpc-4-1000M / 300 dirancang kanggo ngatur unsur withdrawable sel switchgear adhedhasar vakum ngalih jinis VD4 (ABB), Sion (Siemens), Evolis (Schneider Electric), BBTEL, VS1, lan liya-liyane uga ing transformers voltase basa kanggo ngatur jumpers bagean. Carts kasedhiya ing rong versi : dpc- 4 -800 kanggo sirkuit mangsa nganti 1600 A lan kadohan interfacial kanggo 210.275 mm. , lan dpc- 4 -1000 kanggo ngalih saka 2000A kanggo 3150A , karo kadohan interfacial nganti 275 mm. Ing trolley dipasang kontak tambahan pranata sawijining (operasi utawa kontrol ) , uga kabeh kunci perlu . Dikembangke kanggo narik mbobol kunci racking klebu , uga glagah kanggo interlocking karo Earthing . racking Ambane 200,mm0 mm.

  • Description Product

Withdrawable truk seri dpc-4-1000M / 300 dirancang kanggo ngatur unsur withdrawable sel switchgear adhedhasar vakum ngalih jinis VD4 (ABB), Sion (Siemens), Evolis (Schneider Electric), BBTEL, VS1, lan liya-liyane uga ing transformers voltase basa kanggo ngatur jumpers bagean. Carts kasedhiya ing rong versi : dpc- 4 -800 kanggo sirkuit mangsa nganti 1600 A lan kadohan interfacial kanggo 210.275 mm. , lan dpc- 4 -1000 kanggo ngalih saka 2000A kanggo 3150A , karo kadohan interfacial nganti 275 mm. Ing trolley dipasang kontak tambahan pranata sawijining (operasi utawa kontrol ) , uga kabeh kunci perlu . Dikembangke kanggo narik mbobol kunci racking klebu , uga glagah kanggo interlocking karo Earthing . racking Ambane 200,mm0 mm.

1.Bisa nggunakake sembarang handcart rak-rak elektrik, rak-rak ing papan sing padha.

Dpc-4-1000M / 300

Dpc-4-1000M / 300

2.mobil iki sing dilengkapi karo daya Manajemen dhewe mode.DD – 3 wis pangayoman kakehan, diinstal ing kompartemen RZA.

Dpc-4-1000M / 300

Dpc-4-1000M / 300

Dpc-4-800

Contact Us