+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris switchgear » piranti diaplay daya

DXN8D njero ruangan Set LIVE TAMPILAN piranti-bolongan ukuran 160.5*18.5

Description:

Produk iki digunakake kanggo nyedhiyani peralatan switchgear informasi voltase sirkuit ing status instalasi kanggo operator.

Minangka asil circuitry internal sawijining kurang-daya cahya emitting unsur, kang ndadekake kurang konsumsi daya, kinerja luwih stabil lan linuwih luwih.

Kanggo test pengguna phase pindho daur ulang nduweni, Indikator(recommend type) panel setelan mburi phase test, Kangge pigura saka Indikator (recommend typRekomendasi jiniss ngarep mburi dipindhah.

Lan pangguna bisa ngganti indikator tanpa mbukak Nihan Indikator.

  • Description Product

ngringkes

Produk iki digunakake kanggo nyedhiyani peralatan switchgear informasi voltase sirkuit ing status instalasi kanggo operator.

Minangka asil circuitry internal sawijining kurang-daya cahya emitting unsur, kang ndadekake kurang konsumsi daya, kinerja luwih stabil lan linuwih luwih.

Kanggo test pengguna phase pindho daur ulang nduweni, Indikator(recommend type) panel setelan mburi phase test, Kangge pigura saka Indikator (recommend typRekomendasi jiniss ngarep mburi dipindhah.

Lan pangguna bisa ngganti indikator tanpa mbukak Nihan Indikator.

Digunakake digunakake kanggo njero ruangan 7.2,12,24,40.5kV, frekuensi saka 50Hz peralatan listrik tegangan tinggi, lan ndhukung nggunakake sensor voltase, bisa nggambarake kahanan urip dhuwur voltase, lan sensor voltase nyokong, nanging uga kanggo nambah kinerja anti-error ancillary produk.

 

standar Executive

GB25081-2010 Set piranti tampilan urip(VPIS)

DL / T533-93 kondensasi lan kondisi test polusi njero ruangan AC Set switchgear lan komponen

IEC61958:2000 Set prefabricated Déwan switchgear lan kontrol Déwan-urip piranti nampilake

 

Nglamar kahanan lingkungan

suhu lingkungan: Nilai watesan ora luwih saka 40 ℃,ngisor Nilai watesan ora luwih murah tinimbang -25 ℃, area khusus ora luwih murah tinimbang -35 ℃.

segara: ora luwih saka 1000m.

kondisi atmosfer: RH Nilai saben dina ora luwih saka 95%, sasi Nilai rata ora luwih saka 90%, meksa uap Nilai saben dina ora luwih saka 2.2kPa, Nilai rata sasi ora luwih saka 1.8kPa.

kondisi lingkungan: ora uwuh ketok, ora gampang kobong, ora mbledhos etcing kimia lan pedhut uyah Panggonan.

 

ukuran bolongan instalasi Njelaske nganggo bentuk garis

 

 

Tegangan Tabel pilihan Indikator

piranti tampilan urip Indoor Set

Contact Us