+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Embedded Pole

Pole Embedded kanggo Vacuum Circuit Breaker 12kV EEP-12 / 1600-31.5 EEP-12 / 1250-31.5

Description:

Kutub dipasang,utawa disebut interrupter vakum karo resin epoxy,digawe dening casting interrupters vakum,utama tumindak sirkuit lan bagean soyo tambah karo epoxy menyang bagéan integral.

  • Description Product

model Ora: EEP-12 / 1600-31.5     EEP-12 / 1250-31.5 

Kutub dipasang,utawa disebut gangguan vakum kanthi resin epoksi,digawe dening casting interrupters vakum,utama tumindak sirkuit lan bagean soyo tambah karo epoxy menyang bagéan integral. The interrupters vakum, Nanging,kudu enveloped uga karo melu tipis jaket karet Silicon sadurunge proses sing.

paramèter saka ditempelake Pole

MAIN TECHNICAL SPESIFIKASI UNIT SPESIFIKASI
1600 1250
dirating voltase kV 12
dirating saiki A 1600 1250
dirating frekuensi Hz 50/60
Short-dadi (1min) daya frekuensi tahan voltase  kV 48
Lightning rangsang tahan voltase kV 95
dirating short-circuit breaking saiki Ka 31.5
dirating puncak tahan saiki Ka 80
dirating short-circuit nggawe saiki Ka 80
dirating short-wektu tahan saiki Ka 31.5
dirating dadi saka short-circuit S 4
dirating breaking saiki saka single kapasitor bank A 400
dirating breaking saiki saka back kanggo&nbaliback kapasitor bank A 400
dirating operasi urutan o-0.3S-co180S-co
Breaking operasi saka rated singkat sirkuit breakingg saiki wektu 30
Teknik toleransi wektu 20000
Contact poto-cedhak pasukan N 140±50 
force dibutuhake kanggo terus kontak mbukak ing lengkap stroke N 220±50 
Sirkuit resistance ing ngisor watesan saka rated kontak pasukan mΩ  ≤ 25 
Contact watesan erosi mm 3
gas meksa nang vakum interrupter Pa ≤ 1X10-3 
sebagean discharge pc ≤ 5 
bobot saka obah bagean kg
bobot saka vakum interrupter ditempelake cagak kg

Teknik data dibutuhake kanggo ing dicocogaké vakum switchgear

MAIN TECHNICAL SPESIFIKASI UNIT SPESIFIKASI
    1600 1250
clearance antarane mbukak kontak mm 11±1 
rata-rata opening kacepetan m / s 1.2±0.2 
rata-rata nutup kacepetan m / s 0.6±0.2 
dirating kontak meksa N 3100±200 
Contact sehat dadi ing nutup operasi ms ≤ 2 
metu of simultaneity saka kontak nutup lan opening ms ≤ 2 
sehat bali amplitudo saka opening kontak mm ≤ 2 

informasi kanggo Ditempelake Pole

Saka pangembangan insulations ing mangsa,iku bisa dipérang dadi telung generasi:online, jampel komposit lan padhet lan sing diarani insulasi padhet tegese kutub epoksi,kang bisa makili kamajuan gedhe saka jampel ing vakum breakers.Since epoxy bisa digunakake kanggo ngganti insulating lan mechanical ndhukung,Mulane ing mangsa dadi kompak lan prasaja lan bisa kanggo layanan ing lembab lan mbledug conditions.When ing insulations external satunggaling ruang miniatur kondisi online gagal kanggo nepaki panjalukan saka specifications,cagak ditempelake banjur dienal lan saiki dadi salah sawijining cara sing paling bisa ditrapake ing pemisahan voltase medium ngarep utawa luar negeri.

teken Pucuk ditempelake kanggo pemutus sirkuit vakum 12kV EEP-12 / 1600-31.5 EEP-12 / 1250-31.5

Contact Us