+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Embedded Pole

Epoxy Embedded Pole Kanggo Circuit vakum mbobol EEP2-12-1600A / 1250A

Description:
  • Description Product

epoxy ditempelake Pole kanggo vakum sirkuit mbobol EEP2-12-1600A /1250A

model Ora: EEP2-12-1600A / 1250A
epoxy ditempelake Pole wis kaluwihan ing ngisor iki
1.banget asli rangkep tradisional, dibandhingake segel ngalangi Pole kolom part nomer nomer akeh ngurangi, dirijen puteran lumahing dening enem grup suda kanggo 3 kelompok, nyambungake bolt dening wolung suda kanggo 1 ~ 3, (ndeleng rata 7) struktur prasaja apik nemen linuwih saka mbobol sirkuit
2.Amarga kamar vakum busar Pengarang iki ditempelake menyang materi ngalangi, supaya ora perlu kanggo nindakake apa luwih Processing, ngalangi segel Pole kolom bisa entuk kakuwatan dielektrik dhuwur; Vacuum arcing kamar iki ditempelake menyang bahan padhet, lingkungan njaba banget asli ing pengaruh vakum arcing kamar iki suda kanggo paling

Epoxy ditempelake Pole karo resin epoxy,digawe dening casting interrupters vakum,utama tumindak sirkuit lan bagean soyo tambah karo epoxy menyang bagéan integral. The interrupters vakum, Nanging,kudu enveloped uga karo melu tipis jaket karet Silicon sadurunge proses sing.

Contact Us