+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Embedded Pole

Epoxy Embedded cagak Kanggo vakum Circuit mbobol EEP3-12-1250 / 630-25

Description:

cagak Epoxy ditempelake,utawa disebut interrupter vakum karo resin epoxy,digawe dening casting interrupters vakum,utama tumindak sirkuit lan bagean soyo tambah karo epoxy menyang bagéan integral.

  • Description Product

epoxy ditempelake cagak kanggo vakum sirkuit mbobol EEP3-12-1250 / 630-25

model Ora: EEP3-12-1250 / 630-25
epoxy ditempelake cagak wis kaluwihan ing ngisor iki
1.banget asli rangkep tradisional, dibandhingake segel ngalangi Pole kolom part nomer nomer akeh ngurangi, dirijen puteran lumahing dening enem grup suda kanggo 3 kelompok, nyambungake bolt dening wolung suda kanggo 1 ~ 3, (ndeleng rata 7) struktur prasaja apik nemen linuwih saka mbobol sirkuit
2.Amarga kamar vakum busar Pengarang iki ditempelake menyang materi ngalangi, supaya ora perlu kanggo nindakake apa luwih Processing, ngalangi segel Pole kolom bisa entuk kakuwatan dielektrik dhuwur; Vacuum arcing kamar iki ditempelake menyang bahan padhet, lingkungan njaba banget asli ing pengaruh vakum arcing kamar iki suda kanggo paling

Epoxy ditempelake cagak karo resin epoxy,digawe dening casting interrupters vakum,utama tumindak sirkuit lan bagean soyo tambah karo epoxy menyang bagéan integral. The interrupters vakum, Nanging,kudu enveloped uga karo melu tipis jaket karet Silicon sadurunge proses sing.

Drawing epoxy ditempelake cagak kanggo vakum Circuit mbobol EEP3-12-1250 / 630-25

Saka pangembangan insulations ing mangsa,iku bisa dipérang dadi telung generasi:online, jampel gabungan lan ngalangi lan supaya disebut-liya jampel ngalangi epoxy ditempelake cagak,kang bisa makili kamajuan gedhe saka jampel ing vakum breakers.Since epoxy bisa digunakake kanggo ngganti insulating lan mechanical ndhukung,Mulane ing mangsa dadi kompak lan prasaja lan bisa kanggo layanan ing lembab lan mbledug conditions.When ing insulations external satunggaling ruang miniatur kondisi online gagal kanggo nepaki panjalukan saka specifications,Mulane cagak epoxy ditempelake sing ngenalaken lan saiki dadi salah siji saka cara paling ditrapake ing lapangan mangsa voltase medium salah siji ing ngarep utawa luar negeri.

Contact Us