+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » jampel liyane

Fuse Holder High Voltage switchgear SPC369

Description:

Fuse Holder High Voltage switchgear SPC369

  • Description Product

fitur:

1.Dirating voltase 24kv;

2.frekuensi Power tahan voltase 50KV / 1min dites;

3.Sensor nang kanggo indikator tegangan;

4.materi resin epoxy.

Ditrapake Environment Work:

1. suhu sekitar: ora luwih saka +40 °C, ora kurang saka -40&deC;C

2. Altitude: ora ngluwihi 2000m.

3. asor relatif: saben dina saka ora luwih saka 95%, sasi rata-rata saka ora luwih saka 90%. Jenuh tekanan uap grafik saka ora luwih saka 2.2 × 103MPa, sasi rata-rata ora luwih saka 1.8 × 1MPaPa.

4. kakiyatan lindhu: ora luwih saka wolu.

5. Ora geni, resiko bledosan, reged serius, karat kimia, uga panggonan geter kuat.

Fuse nduwèni dhuwur voltase switchgear LYC369

Contact Us