+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Circuit Breaker Contact » kontak tulip

GC4-1250A Contact Driji Of Vacuum Circuit mbobol LYA204

Description:

driji kontak VCB digunakake ing sirkuit vakum mbobol minangka piranti ngisolasi.

  • Description Product

1250A driji kontak saka sirkuit vakum mbobol

1.Material:T2 tembaga lan  salaka
2.Dianggo: Vacuum Circuit Breaker
3.model:LYA204
4.Gawé miturut rancangan

kaluwihan:

1, digawe saka dhuwur 99.9% tabung tembaga T2 murni, ngatur kekandelan saka lapisan perak 2, kualitas dhuwur non-Magnetik Ring-shaped spring stainless karo meksa saben, supaya eddy ing; 3, 3kekandelan mm saka T2 copper..We bisa desain lan Pabrik miturut pelanggan gambar lan requirement. 4, Bisa ngatur tartamtu nutupi salaka kekandelan dhuwur, njamin kekandelan saka lapisan perak, resistance abrasion dhuwur; 5, Discoloring perawatan bukti, supaya nempel disebabake oksidasi nutupi perak; 6, We are ISO9001:2000, ISO14001:2004 perusahaan certificated, gadhah Processing kuat kualitas miturut syarat ABB.

saiki dirating 1250A
Contact agul-agul 15sheets
Material T2 Red Tembaga karo plating salaka lan Paint lacquer
Koleksi babak
wektu Delivert 15dina
Jumlahe minimal 10pcs
Syarat-syarat pembayaran T / T, L / C, Western Union
driji kontak GC4-1250A vakum Circuit mbobol LYA204

driji kontak GC4-1250A vakum Circuit mbobol LYA204

About us:

We sing Seluk-beluk ing epoxy resin medium voltage and dhuwur&nbsvoltasege komponen, kuwi minangka 12KV, 24 KV, 36KVlansp;and 40.5KV switchgear Bushing,

bal wangun tulip contact ,contactor box, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, klub&nbkontakact,

ndandani contact, lengen&nbkontakact and rahang kontak. 630A and 1250A VS1 circuit breaker. 630A&nbslannd 1250A ZN8540.5 sirkuit mbobol. 12KV

and 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 alannbsp;KYN61 dhuwur voltase switchgear komponen!

We bakal menehi sampeyan paling kualitas lan rega!

Contact Us