+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Circuit Breaker Contact » kontak tulip

Hubungi GC4-2500A Tulip Jaw Hubungi Pemutus sirkuit vakum SPA205

Description:

1.aluminium sarang 

2.Dianggo: Vacuum Sirkuit mbobol 

3.Ngasilake miturut kanggo Panjenengan desain 

4.dhuwur kualitas

A.We saget pametumu ing produk miturut kanggo Panjenengan gambar lan khusus kabutuhan.

B. gaya sing kasedhiya

C.OEM pesenan sing sambutan.

  • Description Product
  • 2500Kenalan kontak Tulip saka sirkuit sirkuit vakum

    1.aluminium sarang 2.Dianggo: Vacuum Sirkuit mbobol 3.Ngasilake miturut kanggo Panjenengan desain 4.dhuwur kualitas

    A.We saget pametumu ing produk miturut kanggo Panjenengan gambar lan khusus kabutuhan.

    B. gaya sing kasedhiya

    C.OEM pesenan sing sambutan.

    2500Kenalan kontak Tulip saka sirkuit sirkuit vakum

    kaluwihan:

    1, digawe saka dhuwur 99.9% tabung tembaga T2 murni, ngatur kekandelan saka lapisan perak 2, kualitas dhuwur non-Magnetik Ring-shaped spring stainless karo meksa saben, supaya eddy ing; 3, 3kekandelan mm saka T2 copper..We bisa desain lan Pabrik miturut pelanggan gambar lan requirement. 4, Bisa ngatur tartamtu nutupi salaka kekandelan dhuwur, njamin kekandelan saka lapisan perak, resistance abrasion dhuwur; 5, Discoloring perawatan bukti, supaya nempel disebabake oksidasi nutupi perak; 6, We are ISO9001:2000, ISO14001:2004 perusahaan certificated, gadhah Processing kuat kualitas miturut syarat ABB.

    dirating saiki 2500A
    Contact agul-agul 24sheets
    Material T2 Red tembaga karo salaka plating lan lacquer Paint
    Koleksi babak
    delivery wektu 15dina
    ing minimal jumlahe 10pcs
    Pembayaran istilah T / T, L / C, Western Union

 

 

  • Hubungi GC4-2500A Tulip rahang pemutus sirkuit vakum LYA205

    Hubungi GC4-2500A Tulip rahang pemutus sirkuit vakum SPA205

    Fitur struktural

    1. Musim semi kanthi ngolah cat kanggo nyegah oksidasi lan teyeng

    2. Brush plating salaka nglukis,daya kuwat saka anti-nyandhang

    3. Nyegah perawatan discoloration, supaya oksidasi lapisan perak lan wutahing

    4. Aplikasi saka aluminium mbungkus protèktif wis nyegah ewah-ewahan bentuk lan wutahing spring.

    5.ukuran referensi ambane selipan kontak tetep: 22±2 mm

    About us:

    We sing Seluk-beluk ing epoxy resin medium voltage and dhuwur&nbsvoltasege komponen, kuwi minangka 12KV, 24 KV, 36KVlansp;and 40.5KV switchgear Bushing,

    contactor box, bal wangun tulip contact ,insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, klub contact, ndandani&kontakntact,

    lengen kontak and rahang kontak. 630A and 1250A VS1 circuit breaker. 630A and 1250A ZN8540.5 sirkuit mbobol. 12KV land 24KV bumi ngalih.

    KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase switchgear komponen!

    We bakal menehi sampeyan paling kualitas lan rega!

 

Contact Us