+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » medhot Ngalih » Indoor ngalih ngisolasi

GN □ -12 Indoor AC High Voltage Pedhot sambungan Ngalih

Description:

Switch GN □ -12 internal njabut voltase voltase njero ruangan minangka alat listrik njero ruangan kanthi voltase12kV dirating,telung phase AC 50 / 60Hz.

  • Description Product

GN □ -12 Indoor AC High Voltage Pedhot sambungan Ngalih

GN-12

ringkesan
Switch GN □ -12 internal njabut voltase voltase njero ruangan minangka alat listrik njero ruangan kanthi voltase12kV dirating,telung phase AC 50 / 60Hz.Iku ditrapake ing cubicle switch cilik sing ngenggoni ruangan cilik. Switch saklar (agul-agul utama lan pembaruan agul-agul ora bisa ditutup bebarengan), operate gampang lan andal.
kondisi sekitar
1. Altitude: ≤1000m;
2. suhu sekitar: -25℃ ~ 40 ℃;
3. asor relatif: saben dina ≤95%, saben wulan saben ≤%;
4. kakiyatan lindhu: ≤8 degree;
5. kesempatan ditrapake kudu mbebasake saka inflammables, bledosan, corrosives
lan geter abot.
fitur Product
1. desain ngelmu lan struktur inovatif.
2. volume cilik lan bobot cahya.
3. gampang pangopènan lan urip dawa layanan.
4. Balde utama lan bunder ing lemah iku saling apik kanggo ngindhari operasi serentak.
specification Technical

item unit data
dirating voltase kV 12
dirating frekuensi Hz 50/60
dirating saiki A 630 1250
Dirating short-wektu tahan saiki Ka 20 31.5
Dirating puncak tahan saiki Ka 50 80
sedhéla-circuit dirating s 4
Tingkat insulasi level 1min. PF tahan voltase kV phase menyang phase / menyang bumi: 42, tengen kontak mbukak: 49
  Lightning rangsang tahan voltase(puncak) kV phase menyang phase / menyang bumi: 75, tengen kontak mbukak: 85

GN □ -12 Indoor AC High Voltage Pedhot sambungan Ngalih

Switch GN □ -12 internal njabut voltase voltase njero ruangan minangka alat listrik njero ruangan kanthi voltase12kV dirating,telung phase AC 50 / 60Hz.

Contact Us