+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » medhot Ngalih » Indoor ngalih ngisolasi

GN27-40.5 Indoor AC Tiga-pole Load-break medhot ngalih

Description:

GN27-40.5 AC njero ruangan dhuwur voltase mesthekake ngalih iku sawijining apparatus elektrik njero ruangan digunakake ing dirating voltase 40.5kV, telung phase sistem AC 50 / 60Hz.

  • Description Product

GN27-40.5 Indoor AC High Voltage Pedhot sambungan Ngalih

model

GN27-40.5

ringkesan
GN27-40.5 AC njero ruangan dhuwur voltase mesthekake ngalih iku sawijining apparatus elektrik njero ruangan digunakake ing dirating voltase 40.5kV, telung phase sistem AC 50 / 60Hz.

kondisi sekitar
1. Altitude: ≤1000m;
2. suhu sekitar: -25℃ ~ 40 ℃;
3. asor relatif: saben dina ≤95%, saben wulan saben ≤%;
4. kakiyatan lindhu: ≤8 degree;
5. kesempatan ditrapake kudu mbebasake saka inflammables, bledosan, corrosives lan geter abot.

fitur Product
1. desain ngelmu lan struktur inovatif.
2. kontak Multi, kontak Rotary, otomatis reresik kapasitas lan efektif cooling.
3. Kontak TCTerms disebaraké ing loro pesawat, wayahe operasi cilik lan meksa apik tahan kemampuan, uga gampang
saka imbuhan.
4. Ditrapake nalika creepage kadohan, insulating kapasitas lan tahan voltase kabeh ing tingkat paling dhuwur.

Technical specification

model voltase dirating(kV) saiki dirating(A) Dirating short-wektu tahan saiki(4s) Dirating puncak tahan saiki(Ka) Lightning rangsang tahan voltase 1min. PF tahan voltase
          Phase kanggo phase phase kanggo bumi Across kontak mbukak Phase kanggo phase
phase kanggo bumi
Across mbukak
kontak
          (kV) (kV)
GN27-40.5 / 630-20 40.5 630 20/4s 50 185 215 95 115
GN27-40.5 / 1250-31.5 40.5 1250 31.5/4s 80 185 215 95 115

 

diagram 1 GN27 40.5 Indoor dhuwur voltase ngalih mesthekake

diagram 1 GN27 40.5 Indoor dhuwur voltase ngalih mesthekake

 

diagram 2 terminal Nyambungake

diagram 2 terminal Nyambungake

Product model A B C
GN27-40.5 / 630-20 543 781 940
GN27-40.5 / 1250-31.5 544 788 950
Contact Us