+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » medhot Ngalih » Indoor ngalih ngisolasi

GN22-12(C) Indoor AC High Voltage Pedhot sambungan Ngalih

Description:

GN22-12(C) ngalih sambungan minangka aparat listrik njero ruangan saka voltase ra ted voltase 12kV telung tahap AC 50 / 60Hz.Ia digunakake kanggo break.

  • Description Product
  • GN22-12(C) Indoor AC High Voltage Pedhot sambungan Ngalih

    GN22-12(C) mesthekake ngalih punika lan njero ruangan listrik apparatus saka rated voltase

    12kV telung phase AC 50/60Hz. iku punika digunakake kanggo break, nggawe lan transfer garis

    nalika the Set apparatus punika&ingunder kahanan karo voltase lan ora ana beban.

    sekitar kondisi

    1. Altitude: ≤1000m;

    2. sekitar suhu: -30℃ ~ 40 ℃;

    3. relatif asor: dina average ≤95%, saben wulan&nsabenrage &l%0%;

    4. Earthquake kakiyatan: ≤8 degree;

    5. ditrapake kesempatan ngirim free saka inflammables, bledosan, corrosives

    lan abot geter.

    Product fitur

    1. scientific and iso dipercoyo ngrancang.2. gedhe saiki kapasitas.3. Gampang pangoplann and operasi.

    Technical specification

                 item unit        data
    dirating voltase kV           12
    dirating frekuensi Hz          50/60
    dirating saiki A 1600-2000 2500-3150
    dirating short-wektu tahan saiki Ka 40 50
    dirating puncak tahan saiki Ka 100 125
    dirating short-circuit dadi s          4
    dirating insulatinglevel 1min. PF tahan voltase kV urutane to urutane/&nbskanggoto bumi: 42, nyabrang mbukak kontak: 49
    Lightning rangsang tahan voltase(puncak) kV urutane to urutane/&nbskanggoto bumi: 75, nyabrang mbukak kontak: 85

 

  • GN22-12

     

    GN22-12(C) Indoor AC High Voltage Pedhot sambungan Ngalih

    .GN22-12(C) ngalih sambungan minangka atos listrik njero ruangan lan voltase voltase njero ruangan

     

    GN12-12C

    GN22-12(C) Indoor AC High Voltage Pedhot sambungan Ngalih

    GN22-12(C) ngalih sambungan minangka aparat listrik njero ruangan saka voltase ra ted voltase 12kV telung tahap AC 50 / 60Hz.Ia digunakake kanggo break.

     

    nggawe lan transfer garis nalika aplikasi HV ana ing kahanan kanthi iklan voltase lan no-lo. Iki diprodhuksi miturut IEC62271-102.

 

Contact Us