+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » medhot Ngalih » Indoor ngalih ngisolasi

GN38-24D Otomatis Ngalahake Botol

Description:

GN38-24DG ngalih ngisolasi ngisor cocog kanggo voltase dirating 24 KV, telung phase ac 50 Hz unit njero ruangan. Nduwe struktur novel lan minangka jinis isolasi anyar sing dikembangake dening perusahaan kanthi mandiri. Hubungan dinamis lan statis dipasang ing loro insulator orthogonal. Kita bisa ngowahi instalasi statis utawa instalasi vertikal kaya sing dibutuhake. Aci drive langsung nyopir sirah kontak obah supaya bisa muter, supaya minangka kanggo ngleksanakake ngoper-nutup lan grounding lan duwe papan instalasi tithik, sambungan busbar trep lan rengat cetha, ditrapake kanggo kabeh jinis papan voltase dhuwur.Dan sisih bisa digunakake kanthi mekanisme jinis BET liwat ngeculake lever tanpa mekanisme, utawa langsung operate karo dibangun ing operator.The kontak grounding bisa diinstal ing posisi break-brake mujudaken grounding protèktif.

  • Description Product

GN38-24D Otomatis Ngalahake Botol

Struktur lan Properties:

GN38-24DG ngalih ngisolasi ngisor cocog kanggo voltase dirating 24 KV, telung phase ac 50 Hz unit njero ruangan. Nduwe struktur novel lan minangka jinis isolasi anyar sing dikembangake dening perusahaan kanthi mandiri. Hubungan dinamis lan statis dipasang ing loro insulator orthogonal. Kita bisa ngowahi instalasi statis utawa instalasi vertikal kaya sing dibutuhake. Aci drive langsung nyopir sirah kontak obah supaya bisa muter, supaya minangka kanggo ngleksanakake ngoper-nutup lan grounding lan duwe papan instalasi tithik, sambungan busbar trep lan rengat cetha, ditrapake kanggo kabeh jinis papan voltase dhuwur.Dan sisih bisa digunakake kanthi mekanisme jinis BET liwat ngeculake lever tanpa mekanisme, utawa langsung operate karo dibangun ing operator.The kontak grounding bisa diinstal ing posisi break-brake mujudaken grounding protèktif.

Lingkungan Pakaryan:

1. Altitude: ≤1000m;
2. suhu sekitar: -25°C ~ 40°C;
3. asor relatif: saben dina ≤95%, saben wulan saben ≤90%;
4. kakiyatan lindhu: ≤8 degree;
5.kesempatan ditrapake kudu mbebasake saka inflammables, bledosan, corrosives lan geter abot.

main Technical paramèter:

GN38-24D Botol Ngalahake Botol-1

Main Technical paramèter

GN38-24D Otomatis Ngalahake Botol

GN38-24D Botol Ngalahake Ngalih-2

Njelaske nganggo bentuk garis Ukuran

Wigati: L dadi ditemtokake dening ing customer.

Contact Us