+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » medhot Ngalih » Indoor ngalih ngisolasi

GN24-12D Indoor AC High Voltage Pedhot sambungan Ngalih (Earthing)

Description:

Ngalih GN24-12D internal AC sambungan voltase dhuwur (Earthing)minangka alat listrik njero ruangan reguler voltase 12kV, telung phase AC 50 / 60Hz.

  • Description Product

GN24-12D Indoor AC High Voltage Pedhot sambungan Ngalih (Earthing)

GN24-12D

ringkesan
Ngalih GN24-12D internal AC sambungan voltase dhuwur (Earthing)minangka alat listrik njero ruangan reguler voltase 12kV, telung tahap AC 50 / 60Hz sing digunakake kanggo nggawe, break lan transfer antarane garis ing kahanan kanthi voltase lan ora ana beban. Struktur inovatif sing disambungake karo disconnector karo switching grounding. Switch uga bisa dipasang liwat tembok.
kondisi sekitar
1. Altitude: ≤1000m;
2. suhu sekitar: -25℃ ~ 40 ℃;
3. asor relatif: saben dina ≤95%, saben wulan saben ≤%;
4. kakiyatan lindhu: ≤8 degree;
5. kesempatan ditrapake kudu mbebasake saka inflammables, bledosan, corrosives lan geter abot.
Fitur proses
1. Rancangan ilmiah lan ilmiah, struktur inovatif.
2. Kontak TCTerms disebaraké ing loro pesawat, wayahe operasi cilik, Kapabilitas release tekanan sing kuat, imbuhan gampang.
3. Apik nyopir lan tumindak bagean.

 

Diagram1 GN24-12DⅠ

Ngalih GN24-12D internal AC sambungan voltase dhuwur (Earthing)minangka alat listrik njero ruangan reguler voltase 12kV, telung phase AC 50 / 60Hz.

 

Diagram1 GN24-12DⅠ

Ngalih GN24-12D internal AC sambungan voltase dhuwur (Earthing)minangka alat listrik njero ruangan reguler voltase 12kV, telung phase AC 50 / 60Hz.

 

diagram 4 GN24-12DC Ⅱ

Ngalih GN24-12D internal AC sambungan voltase dhuwur (Earthing)minangka alat listrik njero ruangan reguler voltase 12kV, telung phase AC 50 / 60Hz.

 

Diagram1 GN24-12DⅠ

Ngalih GN24-12D internal AC sambungan voltase dhuwur (Earthing)minangka alat listrik njero ruangan reguler voltase 12kV, telung phase AC 50 / 60Hz.

Contact Us