+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » medhot Ngalih » Indoor ngalih ngisolasi

GN38-24D Series Top Indoor High Voltage ngisolasi Ngalih

Description:

GN38-24D Series ngalih Set njero ruangan mesthekake ditrapake kanggo sistem daya dirating voltagebelow 12kV,AC 50 / 60Hz.

  • Description Product

GN38-24D Series Top Indoor dhuwur Tegangan ngisolasi ngalih

Struktur lan Properties:

GN38-24D Top ngisolasi ngalih ditrapake kanggo 24 KV dirating voltase, telung phase ac 50 Hz unit njero ruangan. novel, structure.Its cukup lan unik stopkontak adopts jinis wall nyandhang. Langsung mbentuk clapboard insulating ing kamar busbar lan mbobol sirkuit kamar. terminal input iku gampang pranala langsung karo busbar tingkat digabungake cabinet.Thus,iku bisa panah ngalih kabinèt dhuwur, ngurangi peserta transisi, lan ngurangi biaya.
Operasi transmisi mekanisme ndadekake ngisolasi ngalih batang Puter, gampang lever nyambungake operasi kanggo push-narik diisolasi agul-agul lan ndadekake menyang baris saka kontak nilai, utawa menyang grounding TCTerms kontak kanggo ngleksanakake duwe hubungan utawa kabentuk.

Main Technical paramèter:

data
project
model Keterangan
voltase dirating(kV) Popular saiki (A) 4SRated saiki short-timewithstand Dirating peakwithstand saiki(Ka) jampel dirating
tingkat
1min Frequency tahan voltase(kV) Lightning rangsang tahan voltase (kV)
GN38-24 / 630 24 630 20 50 antarane cagak,Pole ing ground65, Puthung
79
antarane cagak,Pole ing ground75 ing,
Fracture85
GN38-24D / 630 24 630 20 50
GN38-24 / 1250 24 1250 31.5 50
GN38-24D / 1250 24 1250 31.5 50

Wigati: Dirating short-wektu tahan saiki, dirating puncak tahan saiki lan dirating dadi short circuit saka ngalih Earthing punika sami switch kang ngisolasi.

GN38-24D Series Top Indoor dhuwur Tegangan ngisolasi ngalih

GN38-24D Series Top Indoor High Voltage ngisolasi ngalih-1

Njelaske nganggo bentuk garis Ukuran

Wigati: L dadi ditemtokake dening ing customer.

 

Babagan awake dhewe:

We are beluk ing epoxy voltase medium resin lan komponen dhuwur voltase, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear Bushing, kothak,disconnector ngalih , transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, kontak klub, kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A ZN85-40.5 Circuit mbobol. 12KV lan 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear!

Kita bakal menehi kualitas lan rega!

Contact Us