+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » medhot Ngalih » Indoor ngalih ngisolasi

GN12 Indoor Circuit Breaker medhot Ngalih

Description:

GN12 model internal sambungan HV pedhot sambungan ditrapake kanggo sistem listrik voltase 12KV dirating, AC 50Hz

  • Description Product

Disconnectors novel struktur punika ing perusahaan dikembangke a anyar jinis saka ngisolasi

ngalih, statis lan dinamis kontak dipasang ing kalih tingkat saka insulators, mimpin

dening the muter saka the spindle obah kontak langsung kontribusi kanggo entuk theing

saklar lan lemah, karo a cilik instalasi panggonan, trep busbar sambungan ,

rengat cetho, kanggo a macem-macem saka soyo tambah dhuwur panggonan punika relatif kompak

dipasang ing sisih dhuwur-meksa kabinèt saget dadi ora mekanisme liwat nglakokake lengen mimpin

dening the Adhedhasar BET institusi, utawa rawuh langsung ngapusi&nbsinghe operasi mekanisme

saget dadi diinstal in ing NGALAMI posisi ground kontak, ngleksanakake protèktif&nblemahund.

GN12 Lingkungan Lingkungan Pemisahan Lingkungan internal

GN12 model internal sambungan HV pedhot sambungan ditrapake kanggo sistem listrik voltase 12KV dirating, AC 50Hz

Babagan awake dhewe:

We are beluk ing epoxy voltase medium resin lan komponen dhuwur voltase, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear

Bushing,Putus sambungan, , insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, kontak klub,

kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A ZN85-40.5 Circuit mbobol. 12KV

lan ngalih bumi 24KV. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear!

Kita bakal menehi kualitas lan rega!

Contact Us