+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » medhot Ngalih » Indoor ngalih ngisolasi

GNS 口 -12 Kalih cara medhot Ngalih

Description:

GNS 口 -12 switch ngalih sambungan rong arah, kanthi struktur novel. Kontak tetep diinstal ing rong insulator, lan drive capstan langsung piso kontak muter, éling fungsi sub-nutup, duwe kaluwihan saka papan instalasi cilik, patah sing jelas.

Aplikasi menyang kompatibel HV switchgear kompak kanthi kabeh jinis lebar sing wis diinstal, lan pemutus sirkuit ZN100 bisa digawe kanthi ambane 400mm, 1600dhuwur mm. Bisa drive liwat lengen kren dening mekanisme jinis BET tanpa mekanisme, utawa langsung nyopir kanthi nggawa mekanisme operasi dhewe.

  • Description Product

GNS 口 -12 Kalih cara medhot Ngalih

Struktur lan Properties:

GNS 口 -12 switch ngalih sambungan rong arah, kanthi struktur novel. Kontak tetep diinstal ing rong insulator, lan drive capstan langsung piso kontak muter, éling fungsi sub-nutup, duwe kaluwihan saka papan instalasi cilik, patah sing jelas.

Aplikasi menyang kompatibel HV switchgear kompak kanthi kabeh jinis lebar sing wis diinstal, lan pemutus sirkuit ZN100 bisa digawe kanthi ambane 400mm, 1600dhuwur mm. Bisa drive liwat lengen kren dening mekanisme jinis BET tanpa mekanisme, utawa langsung nyopir kanthi nggawa mekanisme operasi dhewe.

Parameter Teknik Utama:

GNS 口 -12 Ngalihake rong cara Ngalih-1

parameter technical utama

 

kawontenan sekitar:

1. Altitude: ≤1000m;
2. suhu sekitar: -25℃ ~ 40 ℃;
3. asor relatif: saben dina ≤95%, saben wulan saben ≤%;
4. kakiyatan lindhu: ≤8 degree;
5. kesempatan ditrapake kudu mbebasake saka inflammables, bledosan, corrosives
lan geter abot.

Feature Product:

1. desain ngelmu lan struktur inovatif.
2. volume cilik lan bobot cahya.
3. gampang pangopènan lan urip dawa layanan.
4. Agul-agul utama lan Earthing agul-agul sing interlock uga supaya operasi simultaneous.

GNS 口 -12 Kalih cara medhot Ngalih

GNS 口 -12 Ngalihake rong cara Ngalih-2

Njelaske nganggo bentuk garis Ukuran

Wigati: L ditemtokake dening pelanggan, sinar instalasi insulator langsung dipasang ing tembok tangki.

Contact Us