+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » medhot Ngalih » Indoor ngalih ngisolasi

GN19 一 12(C)A.C Indoor. H.V. Ngalih mesthekake

Description:

GN19-12(C) H.V njero ruangan. ngalih mesthekake ditrapake kanggo sistem daya dirating voltase ngisor 12kV, AC 50 / 60Hz. Iku dilengkapi CS6-1 mekanisme manual operasi lan digunakake kanggo break lan make sirkuit ing ora mbukak-. Ana jinis polusi tambahan, jinis dhuwur dhuwur lan daya nuduhake jinis. Kang digawe minangka saben IEC 62271-102.

  • Description Product

GN19 一 12(C)A.C Indoor. H.V. Ngalih mesthekake

Umum Description:

GN19-12(C) H.V njero ruangan. ngalih mesthekake ditrapake kanggo sistem daya dirating voltase ngisor 12kV, AC 50 / 60Hz. Iku dilengkapi CS6-1 mekanisme manual operasi lan digunakake kanggo break lan make sirkuit ing ora mbukak-. Ana jinis polusi tambahan, jinis dhuwur dhuwur lan daya nuduhake jinis. Kang digawe minangka saben IEC 62271-102.

kawontenan sekitar:

1. Altitude: 1000m;
2. suhu sekitar: -25 ~ 40 ;
3. asor relatif: saben dina 95 , saben wulan saben 90 ;
4. kakiyatan lindhu: 8 degree;
5. kesempatan ditrapake kudu mbebasake saka inflammables, bledosan, corrosives
lan geter abot.

Main Technical paramèter:

model dirating voltase(KV) dirating saiki(A) dirating short-wektu tahan saiki(KA / 4s) dirating puncak tahan saiki(KA)
GN19-12 / 400-12.5 12 400 12.5 31.5
GN19-12 / 630-20 12 630 20 50
GN19-12 / 1000-31.5 12 1000 31.5 80
GN19-12 / 1250-31.5 12 1250 31.5 80
GN19-12C / 400-12.5 12 400 12.5 31.5
GN19-12C / 630-20 12 630 20 50
GN19-12C / 1000-31.5 12 1000 31.5 80
GN19-12C / 1250-31.5 12 1250 31.5 80

 

GN19 一 12(C)A.C Indoor. H.V. Ngalih mesthekake

Contact Us