+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Insulator lan sensor

Tegangan tinggi resin voltase Epoxy ZJ-40.5 SPC340 40.5KV

Description:

Tegangan tinggi resin voltase Epoxy ZJ-40.5 SPC340 40.5KV

  • Description Product

fitur:

1. insulators cast resin epoxy, sensor, nyambung karo piranti tampilan daya, digunakake ing aplikasi switchgear.

2. Digawe saka resin epoxy, wis rampung liwat proses rumit.

3. Epoxy casting resin vakum, APG epoxy meksa resin gelatin, tatanan gel silika Cairan, kita tansah Penyetor Kalidad produk.

4. Sampeyan bisa dideteksi dening X-ray instrument, sijine piranti Biro, Cycle termal Machine Test.

5 Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri.

Details:

model Jeneng: SPC340 / 170*280
Brand: Liyond
Koleksi: Sensor / Transducer / Insulator
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
warna: coklat, abang
Certification Product: CE
voltase dirating: 12kV / 40.5KV
MOQ: 50pcs
packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film plastik

 

2. Dikempalken ing cartons utawa kothak kayu-kayuan

3.Ing kasus sing kaiket karo sabuk wesi externally

port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 15 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

Contact Us