+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Insulator lan sensor

High Voltage Insulator Kanggo Switchgear SPC111 12KV

Description:

1. insulators cast resin epoxy, sensor, nyambung karo piranti tampilan daya, digunakake ing aplikasi switchgear.

2. Digawe saka resin epoxy, wis rampung liwat proses rumit.

3. Epoxy casting resin vakum, APG epoxy meksa resin gelatin, tatanan gel silika Cairan, kita tansah sumber Kalidad produk.

4. Sampeyan bisa dideteksi dening X-ray instrument, sijine piranti Biro, Cycle termal Machine Test.

5 Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri,

  • Description Product

High Voltage Insulator Kanggo Switchgear SPC111 12KV

item No:SPC111

fitur: 

1. insulators cast resin epoxy, sensor, nyambung karo piranti tampilan daya, digunakake ing aplikasi switchgear.

2. Digawe saka resin epoxy, wis rampung liwat proses rumit.

3. Epoxy casting resin vakum, APG epoxy meksa resin gelatin, tatanan gel silika Cairan, kita tansah sumber Kalidad produk.

4. Sampeyan bisa dideteksi dening X-ray instrument, sijine piranti Biro, Cycle termal Machine Test.

5 Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri,

Babagan awake dhewe:

We are beluk ing epoxy voltase medium resin lan komponen dhuwur voltase, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear Bushing, kothak contactor, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, kontak klub, kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A ZN85-40.5 Circuit mbobol. 12KV lan 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear!

Kita bakal menehi kualitas lan rega!

 

High Voltage Insulator Kanggo Switchgear SPC111 12KV

item No: SPC111

High Tension Capacitive Insulator kanggo Switchgear LYC111

High Voltage Insulator Kanggo Switchgear LYC111 12KV

Details:

Size: φ80*140~ 145 (utawa minangka saben requirement customer kang)
Brand: Liyond
Koleksi: insulator
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
warna: coklat, abang
Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
voltase dirating: 12kV
MOQ: 50 pcs
packing: Minangka saben requirement customer kang
port Loading: Shanghai / Ningbo Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 20 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs

Contact Us