+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Insulating Bushing

Kothong ngalih kabinèt Bushing SPC212 High Voltage

Description:

Kothong ngalih kabinèt Bushing SPC212 High Voltage

  • Description Product

Kothong Bushing SPC212 dhuwur voltase ngalih kabinèt

item No: SPC212

fitur:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

2. Bushing seri digunakake kanggo jampel lan sambungan transisi saka jangkep karo dirating voltase saka 12KV, 35KV lan ngisor.

3. Epoxy casting resin vakum, APG epoxy meksa resin gelatin, tatanan gel silika Cairan, kita tansah Penyetor Kalidad produk.

4. Sampeyan bisa dideteksi dening X-ray instrument, sijine piranti Biro, Cycle termal Machine Test.

5 Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri.

Ditrapake Environment Work:

1. instalasi Indoor.
2. Altitude: ≤1000m.
3. suhu sekitar: +40°C ~ 5°C.
4. Asor relatif ora bakal luwih saka 85% ing 20°suhu sekitar C.
5. ora ana gas, beluk utawa bledug sing bisa nemen mengaruhi jampel saka kothak kontak, ora inti mbledhos utawa korosif

Details:

model Jeneng: Bushing
Brand: Liyond
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
kondisi Operation instalasi njero ruangan
warna: coklat, abang
Material resin epoxy
cathetan supaya: Mangga milih ukuran bolongan bus
voltase dirating: 24kV,40.5kv
MOQ: 50pcs
packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film plastik 

 

2. Dikempalken ing cartons utawa kayu-kayuan kothak

3.Ing kasus sing kaiket karo sabuk wesi externally

port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 10 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

 

Kothong Bushing SPC212 dhuwur voltase ngalih kabinèt

item No: SPC212

Kothong Bushing LYC212 dhuwur voltase ngalih kabinèt

Kothong Bushing SPC212 dhuwur voltase ngalih kabinèt

Kaluwihan kita:

1. We sing specialized ing dodolan-dhuwur voltase produk jampel electrical: kothak kontak, piring mlengkung, insulator, sensor, wall Bushing, kontak lengen Bushing, silinder terisolasi lan tabung.

2. kontrol kualitas ketat lan layanan sawise-sales banget.

3. Kadinas Experienced njawab kabeh pitakonan Panjenengan ing Inggris lancar.

3. desain selaras cumawis. OME&Potongan sing tampi.

4. solusi eksklusif lan unik bisa diwenehake kanggo customer kita déning insinyur kita uga dilatih lan profesional lan tenaga.

Contact Us