+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Insulating Bushing

Set Epoxy Resin SPC154 Isolasi Sheet Wall Bushing

Description:

Set Epoxy Resin SPC154 Isolasi Sheet Wall Bushing

  • Description Product

Set Epoxy Resin SPC154 Isolasi Sheet Wall Bushing

item No: SPC154

Teknologi Lanjut

1. Nganggo epoxy resin meksa otomatis gel pakaryan sing dadi APG pakaryan Pabrik. Product ayu, machine, kinerja electrical Pas.

2. Nganggo kateguhan dhuwur resin epoxy Pabrik, kemampuan mesin banget. Lan adopts reaksi kurang sistem kegiatan resep, solidifies materi alon, kurang produk kaku awak. nambah lapangan maksimum produk kemampuan mesin.

3. Tambah aktif silika wêdakakêna tipis, nggawe dandan luwih ing nambah resins epoxy kemampuan mesin, akeh njamin insulate long-term tetep kinerja insulate elektrik apik ing lingkungan karya udan.

4. Tambah werna organik, nambah luster produk kang, ora ngurangi produk kinerja insulate.

Details:

model Jeneng: TG3-40.5 / A * B * 550 Bushing
Brand: Liyond
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
kondisi Operation instalasi njero ruangan
warna: coklat, abang
Material resin epoxy
Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
voltase dirating: 40.5kV
MOQ: 50pcs
packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film2 plastik. Dikempalken ing cartons3.Cartons sing nutup ing kothak kayu-kayuan

 

4.Ing kasus sing kaiket karo sabuk wesi externally

port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 15 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

 

Set Epoxy Resin SPC154 Isolasi Sheet Wall Bushing

item No: SPC154

Set Epoxy Resin LYC154 Isolasi Sheet Wall Bushing

Set Epoxy Resin SPC154 Isolasi Sheet Wall Bushing

Babagan awake dhewe:

We are beluk ing epoxy resin voltase medium lan HVcomponents, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear TG3 wall Bushing, kothak contactor, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, kontak klub, kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A ZN85-40.5 Circuit mbobol. 12KV lan 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear!

Kita bakal menehi kualitas lan rega!

Contact Us