+86 021 67109909     +86 18017809222
EN

Produk push utama

Read More +
SGE-60M Kapadhetan gas Series SF6 relay

Digunakake kanggo ngontrol lan ngawasi ketumpatan gas SF6 ing kontaner sing disegel. Bisa ...

Read More +
SGE-60B Series SF6 Kapadhetan gas meter

Ganti ngukur tekanan SF6 tradisional kanggo ngrampungake kanthi lengkap..

Read More +
SGE-100M Series SF6 Kapadhetan gas relay

Digunakake kanggo ngontrol lan ngawasi ketumpatan awak SF6 ing kontaner sing disegel. Iku ...

Pambuka Company

Shanghai Shangpeng Electric Co, Ltd didegaké ing 1997. SGE minangka R&D lan produksi instrumen deteksi kepadatan gas SF6 lan produk liyane lan nyedhiyakake lengkap ...

liyane babagan kita +

Sertifikasi Kualifikasi

Khas
Pelanggan