+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris switchgear » kunci elektromagnetik

Indoor elektromagnet Kunci DSN-BMZ

Description:

Kunci DSN model kunci njero elektromagnetik

1.Regane regane lan  dhuwur  kualitas

2.Kinerja stabil

3.Paket sing apik lan pangiriman kanthi cepet

4.operasi Flexible

5.OEM pesenan pancen apike

6.voltase dirating:220v

  • Description Product
  • Kunci elektromagnet njero ruangan DSN-BMZ

    item Ora:DSN-BMZ

    specifications

    Kunci DSN model kunci njero elektromagnetik

    1.Regane regane lan  dhuwur  kualitas

    2.Kinerja stabil

    3.Paket sing apik lan pangiriman kanthi cepet

    4.operasi Flexible

    5.OEM pesenan pancen apike

    6.voltase dirating:220v

    Umum

    GHK switchgear mRNA tetep dibangun dening kita nggabungaken TCTerms kuwat saka domestik lan manca padha produk,cocok kanggo sistem karo 50HZ AC lan dirating voltase apa nganti 690V,muasake panjaluk saka sumber daya,distribusi lan kontrol motor lan kontek kanggo standar kaya IEC60493-1, IEC60947 lan GB7251.1.

    Kunci elektromagnet jinis DSN minangka switchgear voltase dhuwur ing njero ruangan supaya nyegah penyalahgunaan peralatan rantai listrik awak kontrol elektronik, utamane kanggo lawang kabinet switchgear voltase sing dhuwur lan wilayah liyane sing perlu kanggo entuk taruhan keamanan aman prentah supaya nyegah penyalahgunaan ngresiki lan nyasar dilebokake, sektor tenaga lan sektor listrik sing penting banget ngunci piranti.

    informasi

    1.aplikasi: digunakake kanggo switchgear interlocking piranti
    2.fungsi: Nyegah operasi aparat listrik sing salah

    model voltase dirating saiki dirating Daya pangkat Drawing instalasi lawang Kabinet Rute gagang kunci
    DSN ~ AMZDSN ~ AMZDSN ~ AMZ AC220VDC220VDV110V 100mA196mA98mA kurang saka 3Ora adoh saka 50Wless saka 12W jarak bolongan kanthi bolongan 82mm 14mm
    14mm
    14mm
    NSN ~ AMZ6NSN ~ AMY6NSN ~ BMZ6 NSN ~ BMY6 DC6V 400MA kurang saka 2.5W 14mm
    14mm
    14mm
    14mm

 

  • Kunci elektromagnet njero ruangan DSN-BMZ

    item Ora:DSN-BMZ

     

    item parameter
    Pakaryan voltase AC 220V;DC 110V
    tambahan kontak saiki ≤ 3A
    saiki ≤ 6A (sirkuit mbobol ngunci)
    lingkungan A. suhu -25℃≤T≤40℃
    B. asor Saben saben≤95%
      Wulan saben≤90%

    Lingkungan Pakaryan kahanan:

    1  lingkungan suhu:-5°C40°C,dina ateges ora luwih dhuwur saka 35°C

    2  lingkungan asor: ora ngluwihi 50% ing 40°C,ngisor temperature ngidini luwih dhuwur relatif asor(munggah kanggo 90% nalika suhup;temperature punika ing 20°C)

    3  Altitude: ngisor saka 2000m

    4  Earthquake bukti degree: lindhu kakiyatan ora liyane saka 7 derajat

    5  Pretection degree:IP30, IP41

    About us:

    We sing Seluk-beluk ing epoxy resin medium voltage and HVcomponents, kuwi minangka 12KV, 24 KV, 36KV and 40.5KV switchgear TG3 wall Bushing, contactor box, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A and 4000A contactor kothak, klub contact, ndandani contact, lengkontak;contact and rahang kontak. 630A and 1250A VS1 circuit breaker. 630A and&Absp;1250A ZN85-40.5 sirkuit mbobol. 12KV KVd 24KV bumi ngalih. lanN28A-12 and KYN61voltasehuwur vswitchgearp;switchgear komponen!

    We bakal menehi sampeyan paling kualitas lan rega!

Contact Us