+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » jampel liyane

Terisolasi Lid ngisor pemutus sirkuit Resin SPC432

Description:

Terisolasi Lid ngisor pemutus sirkuit Resin SPC432

  • Description Product

Tutup terisol ing ngisor pemutus sirkuit resin SPC432

item No: LYC432

Description:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy

2. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

3. Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna

Ditrapake Environment Work:

1. instalasi Indoor.
2. Altitude: ≤1000m.
3. suhu sekitar: +40°C ~ 5°C.
4. Asor relatif ora bakal luwih saka 85% ing 20°suhu sekitar C.
5. ora ana gas, beluk utawa bledug sing bisa nemen mengaruhi jampel saka kothak kontak, ora inti mbledhos utawa korosif

Babagan awake dhewe:

We are beluk ing voltase medium lan komponen dhuwur voltase, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear Bushing, kothak contactor, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, kontak klub, kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A ZN85-40.5 Circuit mbobol. 12KV lan 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear!
Kita bakal menehi kualitas lan rega!

 

Tutup terisol ing ngisor pemutus sirkuit resin SPC432

item No: SPC432

Tutup terisolasi ing ngisor pemutus sirkuit resin LYC432

Tutup terisol ing ngisor pemutus sirkuit resin SPC432

Contact Us