+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » rod operasi terisolasi

Solulated Pin Solid Sealing 630-1250A Kanggo SPC171 voltase dhuwur

Description:

Ing macem-macem jampel lan sensor kadhaptar ing sampel kabeh nganggo epoxy vakum teknologi pouring siji-wektu ngecor, jinis rod jampel narik, Bushing, kothak kontak, insulating silinder lan lonceng omah etc nganggo teknologi APDA kanggo ngecor (mayoritas).nalika, sawetara produk nganggo SMC,DMC instauration alkyd mode plastik nggedhekake kanggo compacting ngecor. Kabeh produk sing Applied kanggo volt switchboard 3.6 ~ 40.5KV agêng-gedhe, kanggo sawetara produk lan specification ukuran ndhuweni requirement khusus, bisa dirancang lan diprodhuksi miturut dikarepake pengguna.

  • Description Product

Pin terisolasi sing dipasang 630-1250A kanggo SPC171 voltase tinggi

item No: SPC171

aplikasi

Ing macem-macem jampel lan sensor kadhaptar ing sampel kabeh nganggo epoxy vakum teknologi pouring siji-wektu ngecor, jinis rod jampel narik, Bushing, kothak kontak, insulating silinder lan lonceng omah etc nganggo teknologi APDA kanggo ngecor (mayoritas).nalika, sawetara produk nganggo SMC,DMC instauration alkyd mode plastik nggedhekake kanggo compacting ngecor. Kabeh produk sing Applied kanggo volt switchboard 3.6 ~ 40.5KV agêng-gedhe, kanggo sawetara produk lan specification ukuran ndhuweni requirement khusus, bisa dirancang lan diprodhuksi miturut dikarepake pengguna.

Babagan awake dhewe:

We are beluk ing epoxy resin voltase medium lan HVcomponents, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear TG3 wall Bushing, kothak contactor, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, kontak klub, kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A ZN85-40.5 Circuit mbobol. 12KV lan 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear!

Kita bakal menehi kualitas lan rega!

 

Pin terisolasi sing dipasang 630-1250A kanggo SPC171 voltase tinggi

item No: SPC171

Pin terisolasi sing ditutup 630-1250A kanggo LYC171 voltase tinggi

Pin terisolasi sing dipasang 630-1250A kanggo SPC171 voltase tinggi

Details:

model Jeneng: rod operasi VS1-12 / 630-1250A terisolasi(Solid nutup)
Brand: Liyond
aplikasi: Tegangan tinggi
Koleksi insulator Rod
dirating voltase: 24kV,24kv
saiki dirating: 630-1250A
warna: putih
Material SMC
Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
MOQ: 50pcs
packing: 1.Saben siji wis kebungkus karo film plastik
2.Dikempalken ing cartons
3.Cartons sing nutup ing kothak kayu-kayuan
4.Ing kasus sing kaiket karo sabuk wesi externally
port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 15 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

Contact Us