+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Insulating Bushing

Terisolasi Lengan SPC190 Kanggo Switchgear 12KV

Description:

Terisolasi Lengan SPC190 Kanggo Switchgear 12KV

  • Description Product

Terisolasi Lengan SPC190 Kanggo Switchgear 12KV

item No: SPC190

fitur:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

2. Bushing seri digunakake kanggo jampel lan sambungan transisi saka jangkep karo dirating voltase saka 12KV, 35KV lan ngisor.

3. Epoxy casting resin vakum, APG epoxy meksa resin gelatin, tatanan gel silika Cairan, kita tansah Penyetor Kalidad produk

4. Sampeyan bisa dideteksi dening X-ray instrument, sijine piranti Biro, Cycle termal Machine Test.

5 Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri.

Ditrapake Environment Work:

1. instalasi Indoor.
2. Altitude: ≤1000m.
3. suhu sekitar: +40°C ~ 5°C.
4. Asor relatif ora bakal luwih saka 85% ing 20°suhu sekitar C.
5. ora ana gas, beluk utawa bledug sing bisa nemen mengaruhi jampel saka kothak kontak, ora inti mbledhos utawa korosif

Details:

  • model Jeneng:  Bushing LYC190
    Brand: Liyond
    aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
    kondisi Operation instalasi njero ruangan
    warna: coklat, abang
    Material resin epoxy
    Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
    voltase dirating: 12kV
    MOQ: 50pcs
    packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film2 plastik. Dikempalken ing cartons

     

    3.Cartons sing nutup ing kothak kayu-kayuan

    4.Ing kasus sing kaiket karo sabuk wesi externally

    port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
    Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
    wektu kiriman: kalebu 15 dina, gumantung ing jumlahe
    tambahan:

    1. OEM olèh

    2. kualitas & pas wektune layang

    3. rega cukup

    4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

 

Terisolasi Lengan SPC190 Kanggo Switchgear 12KV

item No: SPC190

Contact Lengan LYC190 kanggo Switchgear 12KV

Contact Us