+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Insulating Bushing

Nyisolasi Bushing SPC147 Kanggo Swarga 12KV

Description:

Nyisolasi Bushing SPC147 Kanggo Swarga 12KV

  • Description Product

Nyisolasi Bushing SPC147 Kanggo Swarga 12KV

item No: SPC147

fitur:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

2. Bushing seri digunakake kanggo jampel lan sambungan transisi saka jangkep karo dirating voltase saka 12KV, 35KV lan ngisor.

3. Epoxy casting resin vakum, APG epoxy meksa resin gelatin, tatanan gel silika Cairan, kita tansah Penyetor Kalidad produk.

4. Sampeyan bisa dideteksi dening X-ray instrument, sijine piranti Biro, Cycle termal Machine Test.

5 Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri.

Details:

model Jeneng: TG3-12 / 130 * 210 * 235 Bushing
Brand: Liyond
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
kondisi Operation instalasi njero ruangan
warna: coklat, abang
Material resin epoxy
Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
voltase dirating: 12kV
MOQ: 50pcs
packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film2 plastik. Dikempalken ing cartons3.Cartons sing nutup ing kothak kayu-kayuan

 

4.Ing kasus sing kaiket karo sabuk wesi externally

port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 15 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

 

Nyisolasi Bushing SPC147 Kanggo Swarga 12KV

item No: SPC147

Lawang Coklat Coklat Brown karo Resin Epoxy kanggo Tegangan Tinggi

Contact Us