+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » jampel liyane

Insulating Frame Epoxy Resin Circuit mbobol SPC392

Description:

Insulating Frame Epoxy Resin Circuit mbobol SPC392

  • Description Product

Description:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy

2. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

3. Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna

 

Ditrapake Environment Work:

1. instalasi Indoor.
2. Altitude: ≤1000m.
3. suhu sekitar: +40°C ~ 5°C.
4. Asor relatif ora bakal luwih saka 85% ing 20°suhu sekitar C.
5. ora ana gas, beluk utawa bledug sing bisa nemen mengaruhi jampel saka kothak kontak, ora inti mbledhos utawa korosif

Insulating frame epoxy resin circuit breaker LYC392

Contact Us