+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » rod operasi terisolasi

Insulating Pull Rod 12kV SPC173 Kanggo Circuit mbobol

Description:

VS1 (ZN63)-12 jinis Side instalasi njero ruangan dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol punika Indoor dhuwur voltase switchgear, Ditrapake kanggo dirating voltase 12kv, frekuensi 50Hz sistem telung phase, pangayoman Listrik lan kontrol nggunakake vakum Circuit mbobol minangka asil saka kaluwihan khusus, ing tartamtu perlu kanggo operasi Kerep ing dirating saiki utawa short-circuit saiki bejat akeh panggonan.

  • Description Product

Penebat rod rod 12kV SPC173 kanggo sirkuit sirkuit

item No: SPC173

Description:

VS1 (ZN63)-12 jinis Side instalasi njero ruangan dhuwur voltase sirkuit vakum mbobol punika Indoor dhuwur voltase switchgear, Ditrapake kanggo dirating voltase 12kv, frekuensi 50Hz sistem telung phase, pangayoman Listrik lan kontrol nggunakake vakum Circuit mbobol minangka asil saka kaluwihan khusus, ing tartamtu perlu kanggo operasi Kerep ing dirating saiki utawa short-circuit saiki bejat akeh panggonan.

Babagan awake dhewe:

We are beluk ing epoxy resin voltase medium lan HVcomponents, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear TG3 wall Bushing, kothak contactor, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, kontak klub, kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A ZN85-40.5 Circuit mbobol. 12KV lan 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear!

Kita bakal menehi kualitas lan rega!

 

Penebat rod rod 12kV SPC173 kanggo sirkuit sirkuit

item No: SPC173

Penebat narik rod 12kV LYC173 kanggo sirkuit sirkuit

Penebat rod rod 12kV SPC173 kanggo sirkuit sirkuit

Details:

model Jeneng: rod operasi VS1-12 / 630-1250A terisolasi(Dipasang sisih)
Brand: Liyond
aplikasi: Tegangan tinggi
Koleksi insulator Rod
dirating voltase: 24kV,24kv
saiki dirating: 630-1250A
warna: putih
Material SMC
Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
MOQ: 50pcs
packing: 1.Saben siji wis kebungkus karo film plastik
2.Dikempalken ing cartons
3.Cartons sing nutup ing kothak kayu-kayuan
4.Ing kasus sing kaiket karo sabuk wesi externally
port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 15 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

Contact Us