+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Insulating Bushing

Insulation Bars Bushing Wiring putra SPC282

Description:

Insulation Bars Bushing Wiring putra SPC282

  • Description Product

Insulation bar Bushing putra wiring SPC282

item No: SPC282

fitur:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

2. Bushing seri digunakake kanggo jampel lan sambungan transisi saka jangkep karo dirating voltase saka 12KV, 35KV lan ngisor.

3. Epoxy casting resin vakum, APG / GIS epoxy resin meksa gelatin, tatanan gel silika Cairan, kita tansah Penyetor Kalidad produk.

4. Sampeyan bisa dideteksi dening X-ray instrument, sijine piranti Biro, Cycle termal Machine Test.

5 Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri.

Ditrapake Environment Work:

1. instalasi Indoor.
2. Altitude: ≤1000m.
3. suhu sekitar: +40°C ~ 5°C.
4. Asor relatif ora bakal luwih saka 85% ing 20°suhu sekitar C.
5. ora ana gas, beluk utawa bledug sing bisa nemen mengaruhi jampel saka kothak kontak, ora inti mbledhos utawa korosif

Details:

model Jeneng: LYC282
Brand: Liyond
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
kondisi Operation instalasi njero ruangan
warna: coklat, abang,putih
Material resin epoxy
sisih: Two sisih
katon: muter corkscrew
MOQ: 50pcs
packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film plastik 

 

2. Dikempalken ing cartons utawa kayu-kayuan kothak

3.Ing kasus sing kaiket karo sabuk wesi externally

port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 10 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

 

Insulation bar Bushing putra wiring SPC282

item No: SPC282

Insulation bar Bushing putra wiring LYC282

Insulation bar Bushing putra wiring SPC282

 

kita layanan

1. We sing specialized ing sales saka -Dhuwur voltase electrical jampel produk.

2. ketat kualitas kontrol lan banget sawise-sales service.3. Nduwe pengalaman Kadinas jawaban kabeh saka Panjenengan pitakonan ing lancar Inggris.

3. selaras desain punika kasedhiya. OME&Potongan sing tampi.

4. Exclusive and unik solusi saget dadi kasedhiya kanggo our customer dening&nkita;our uga dilatih and profesional engineelannbsp;and Kadinas.

We sing Seluk-beluk ing epoxy ditempelake Pole saka medium voltage and high voltage components, kuwi minangka 12KV, 24 KV, 36KV and 40.5KV switchgear Bushing, contactor box, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A and 4000A contactor kothak, klub contact, ndandani contact, lengkontak;contact and rahang kontak. 630A and 1250A VS1 circuit breaker. 630A and&Absp;1250A ZN85-40.5 sirkuit mbobol. 12KV KVd 24KV bumi ngalih. lanN28A-12 and&dhuwur;KYNvoltase;high volswitchgearkomponen components.

Contact Us