+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Contact kothak seri

Insulation Fittings Contact Box Kanthi Epoxy Resin SP109

Description:

Insulation Fittings Contact Box Kanthi Epoxy Resin SP109

  • Description Product

Insulation Fittings Contact Box karo Epoxy Resin SP109

item No: SP109

Description:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy

2. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

3. Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna

4. Kothak kontak iki kawangun dening epoxy karo APG Teknologi

Details:

model Jeneng: CH3-24 / 250 Contact Box
Brand: Liyond
Koleksi: Contact Box
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
warna: coklat, abang
Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
voltase dirating: 24 KV
Popular Saiki: ≤2000-2500A
MOQ: 10pcs
packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film2 plastik. Dikempalken ing cartons3.Cartons sing nutup ing kothak kayu-kayuan

 

4.Ing kasus sing kaiket karo sabuk wesi externally

port Loading: Shanghai  Port / Ningbo  Port
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 15 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

 

Insulation Fittings Contact Box karo Epoxy Resin SP109

item No: SP109

Insulation Fittings Contact Box karo Epoxy Resin LY109

Insulation Fittings Contact Box karo Epoxy Resin SP109

Ditrapake Environment Work:

1. instalasi Indoor.
2. Altitude: ≤1000m.
3. suhu sekitar: +40°C ~ 5°C.
4. Asor relatif ora bakal luwih saka 85% ing 20°suhu sekitar C.
5. ora ana gas, beluk utawa bledug sing bisa nemen mengaruhi jampel saka kothak kontak,ora inti mbledhos utawa korosif

 

Kaluwihan kita:

1, We sing specialized ing dodolan jampel electrical dhuwur-voltase produk.

2, kontrol kualitas ketat lan layanan sawise-sales banget.

3. Kadinas Experienced njawab kabeh pitakonan Panjenengan ing Inggris lancar.

3. desain selaras cumawis. OME&Potongan sing tampi.

4. solusi eksklusif lan unik bisa diwenehake kanggo customer kita déning insinyur kita uga dilatih lan profesional lan tenaga.

Contact Us