+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » jampel liyane

Insulator Frame Saklar Kanthi epoxy resin SPC368

Description:

Insulator Frame Saklar Kanthi epoxy resin SPC368

  • Description Product

fitur:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

2. Bushing seri digunakake kanggo jampel lan sambungan transisi saka jangkep karo dirating voltase saka 12KV, 35KV lan ngisor.

3. Epoxy casting resin vakum, APG / GIS epoxy resin meksa gelatin, tatanan gel silika Cairan, kita tansah Penyetor Kalidad produk.

4. Sampeyan bisa dideteksi dening X-ray instrument, sijine piranti Biro, Cycle termal Machine Test.

5 Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri.

Ditrapake Environment Work:

1. suhu sekitar: ora luwih saka +40 °C, ora kurang saka -40&deC;C

2. Altitude: ora ngluwihi 2000m.

3. asor relatif: saben dina saka ora luwih saka 95%, sasi rata-rata saka ora luwih saka 90%. Jenuh tekanan uap grafik saka ora luwih saka 2.2 × 103MPa, sasi rata-rata ora luwih saka 1.8 × 1MPaPa.

4. kakiyatan lindhu: ora luwih saka wolu.

5. Ora geni, resiko bledosan, reged serius, karat kimia, uga panggonan geter kuat.

pigura Insulator switchboard karo epoxy resin LYC368

Contact Us