+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » jampel liyane

Insulator Part Set Switchgear Circuit mbobol SPC364

Description:

Insulator Part Set Switchgear Circuit mbobol SPC364

  • Description Product

fitur:

1. Prodhuk adopts materi resin epoxy. Iku hasil tingkat dhuwur saka jampel, kakiyatan lan stabilitas.

2. Bushing seri digunakake kanggo jampel lan sambungan transisi saka jangkep karo dirating voltase saka 12KV, 35KV lan ngisor.

3. Epoxy casting resin vakum, APG / GIS epoxy resin meksa gelatin, tatanan gel silika Cairan, kita tansah Penyetor Kalidad produk.

4. Sampeyan bisa dideteksi dening X-ray instrument, sijine piranti Biro, Cycle termal Machine Test.

5 Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri.

Ditrapake Environment Work:

1. suhu sekitar: ora luwih saka +40 °C, ora kurang saka -40&deC;C

2. Altitude: ora ngluwihi 2000m.

3. asor relatif: saben dina saka ora luwih saka 95%, sasi rata-rata saka ora luwih saka 90%. Jenuh tekanan uap grafik saka ora luwih saka 2.2 × 103MPa, sasi rata-rata ora luwih saka 1.8 × 1MPaPa.

4. kakiyatan lindhu: ora luwih saka wolu.

5. Ora geni, resiko bledosan, reged serius, karat kimia, uga panggonan geter kuat.

Insulator part Set switchgear Circuit mbobol LYC364

kita layanan

1. We sing specialized ing sales saka -Dhuwur voltase electrical jampel produk.

2. ketat kualitas kontrol lan banget sawise-sales service.3. Nduwe pengalaman Kadinas jawaban kabeh saka Panjenengan pitakonan ing lancar Inggris.

3. selaras desain punika kasedhiya. OME&Potongan sing tampi.

4. Exclusive and unik solusi saget dadi kasedhiya kanggo our customer dening&nkita;our uga dilatih and profesional engineelannbsp;and Kadinas.

Contact Us