+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris Insulation » Insulator lan sensor

Sensor Insulator Kanthi Resin Epoxy kanggo Voltan Tinggi SPC129 24KV

Description:

1. Aplikasi ing 24kV switchgear, resin cast epoxy insulator digunakake kanggo ndeteksi saka ngarsane voltase ing garis phase.

2. Ing asas kerjasama dhasar ing piranti capacitive voltase phase lan insulator nyambung karo unit Indikator discharge.

3. kanthi APG, Resin matak rampung, digawe ing mesin lan nglumpuk karo perkakas, resik lan dikempalken.

4. Perkakas bisa digawe saka tembaga utawa digawe saka wesi karo plating tembaga.  Dideteksi dening piranti X-ray, instrument cepot sebagean, Cycle termal Machine Test.

5. Quality Control, Quality Products. Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri,

  • Description Product

Sensor Insulator Kanthi Resin Epoxy kanggo Voltan Tinggi SPC129 24KV

item No: SPC129

fitur: 

1. Aplikasi ing 24kV switchgear, resin cast epoxy insulator digunakake kanggo ndeteksi saka ngarsane voltase ing garis phase.

2. Ing asas kerjasama dhasar ing piranti capacitive voltase phase lan insulator nyambung karo unit Indikator discharge.

3. kanthi APG, Resin matak rampung, digawe ing mesin lan nglumpuk karo perkakas, resik lan dikempalken.

4. Perkakas bisa digawe saka tembaga utawa digawe saka wesi karo plating tembaga.  Dideteksi dening piranti X-ray, instrument cepot sebagean, Cycle termal Machine Test.

5. Quality Control, Quality Products. Menehi specifications beda adhedhasar ukuran saiki elektrik kanggo pilihan pangguna, lan didol uga loro ing ngarep lan luar negeri,

Babagan awake dhewe:

We are beluk ing epoxy voltase medium resin lan komponen dhuwur voltase, kayata 12KV, 24 KV, 36KV lan 40.5KV switchgear Bushing, kothak contactor, insulators, transducers. 630A, 1250A, 2500A, 3150A lan 4000A contactor kothak, kontak klub, kontak fix, kontak lengen lan kontak rahang. 630A lan 1250A VS1 Circuit mbobol. 630A lan 1250A ZN85-40.5 Circuit mbobol. 12KV lan 24KV bumi ngalih. KYN28A-12 lan KYN61 dhuwur voltase komponen switchgear!

Kita bakal menehi kualitas lan rega!

 

Sensor Insulator Kanthi Resin Epoxy kanggo Voltan Tinggi SPC129 24KV

item No: SPC129

24kv insulator LYC129 karo resin epoxy kanggo dhuwur voltase

Sensor Insulator Kanthi Resin Epoxy kanggo Voltan Tinggi SPC129 24KV

Details:

Size: Minangka saben requirement customer kang
Brand: Liyond
Koleksi: Insulator / Sensor
aplikasi: Tegangan tinggi / switchgear
warna: coklat, abang
Certification Product: CE lan ISO 9001:2000
voltase dirating: 24kV
MOQ: 50pcs
packing: 1. Saben siji wis kebungkus karo film2 plastik. Dikempalken ing cartons3.Cartons sing nutup ing kasus box4.The kayu sing kaiket karo sabuk wesi externally
port Loading: ShanghaiPort / NingboPort
Syarat-syarat pembayaran: L / C,T / T, Western Union
wektu kiriman: kalebu 20 dina, gumantung ing jumlahe
tambahan:

1. OEM olèh

2. kualitas & pas wektune layang

3. rega cukup

4. Ing macem-macem designs lan Keterangan

Contact Us