+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Aksesoris switchgear » mekanisme interlocking & piranti

24KV Earthing Interlock 5XS.363.010-243

Description:

1.Digunakake kanggo 24kv switchgear
2.operasi Flexible
3.rega mupangati
4.Mold:5XS.362.010.243

  • Description Product

24KV Earthing interlock 5XS.363.010-243

Description
rencana iki mung ditrapake nalika ngalih Earthing dipasang ing ing center.Pls milih 5XS.363.010-241 / 242 yen dipasang ing mburi.

Ana ora perlu nimbang let grounding antarane busbar lan operasi rod minangka backshaft ing digunakake insulating material.Greatly nambah
linuwih lan security.It nduweni fitur anti-lockout backdoor,nduweni kekuatan padha karo 5XS.363.010.3.

specifications

1.Digunakake kanggo 24kv switchgear
2.operasi Flexible
3.rega mupangati
4.Mold:5XS.362.010.243

24kv switchgear Earthing ngalih Interlock gambaran:

1.5*nggunakake S.363.010-243only nalika Earthing ngalih Nginstal  sisih tengah,yen perlu nginstall mburi ,pilihen 5 * s.363.010-241 / 242

2.Materi backshaft project nggunakake insulating,supaya iku ora kanggo nimbang baris asal tekan kanggo operasi batang

3.Iku  gedhe nambah linuwih lan safety lan uga wis kunci backing lawang mburi fungsi

 

24KV Earthing interlock 5XS.363.010-243

24KV Earthing interlock 5XS.363.010-243

24KV Earthing interlock 5XS.363.010-243

Ora. item kode Qty
1 mlengkung piring 8XS.161.059 1
2 Operating batang 9YF.009.424 1
3 Earthing ngalih JN15-24 / 31.5-275 1
4 Nyambungake rod Déwan 5XS.223.030.1 ~ 3 1
5 Nyambungake pemblokiran welding 5YF.009.420 1
6 punggawa 9YF.009.423 1
7 Isolasi poros 8YF.091.100.1 1
8 Nyokong 5YF.043.022 1
9 ndawakake kunci kantong 8YF.211.059.1 1
10 backdoor   1
Contact Us