+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Embedded Pole

12kv EEP-12-1250 / 630-25 Pole Column Kanggo Circuit vakum mbobol

Description:

Pole kolom karo resin epoxy,digawe dening casting interrupters vakum,utama tumindak sirkuit lan bagean soyo tambah karo epoxy menyang bagéan integral.

  • Description Product

Pole kolom kanggo vakum Circuit mbobol EEP-12-1250 / 630-25
model Ora: EEP-12
kaluwihan ing ngisor iki
1.banget asli rangkep tradisional, dibandhingake nomer part Pole nomer akeh ngurangi, dirijen puteran lumahing dening enem grup suda kanggo 3 kelompok, nyambungake bolt dening wolung suda kanggo 1 ~ 3, (ndeleng rata 7) struktur prasaja apik nemen linuwih saka mbobol sirkuit
2.Amarga kamar vakum busar Pengarang iki ditempelake menyang materi ngalangi, supaya ora perlu kanggo nindakake apa luwih Processing, ngalangi segel Pole kolom bisa entuk kakuwatan dielektrik dhuwur; Vacuum arcing kamar iki ditempelake menyang bahan padhet, lingkungan njaba banget asli ing pengaruh vakum arcing kamar iki suda kanggo paling

Embedded Pole karo resin epoxy,digawe dening casting interrupters vakum,utama tumindak sirkuit lan bagean soyo tambah karo epoxy menyang bagéan integral. Pole ditempelake , Nanging,kudu enveloped uga karo melu tipis jaket karet Silicon sadurunge proses sing.

Pole kolom kanggo vakum Circuit mbobol EEP-12-1250 / 630-25

Contact Us