+86 021 67109909     +86 18017809222

Home » Products » Embedded Pole

12kV EEP-12-1600 / 1250-40A Pole Column Kanggo Circuit vakum mbobol

Description:

Pole kolom karo resin epoxy,digawe dening casting interrupters vakum,utama tumindak sirkuit lan bagean soyo tambah karo epoxy menyang bagéan integral.

  • Description Product

12kV EEP-12-1600 / 1250-40A Pole kolom kanggo sirkuit vakum mbobol
model Ora: EEP-12-1600 / 1250-40A
kaluwihan ing ngisor iki
1.banget asli rangkep tradisional, dibandhingake nomer part Pole ngalangi nomer akeh ngurangi, dirijen puteran lumahing dening enem grup suda kanggo 3 kelompok, nyambungake bolt dening wolung suda kanggo 1 ~ 3, (ndeleng rata 7) struktur prasaja apik nemen linuwih saka mbobol sirkuit.
2.Amarga kamar vakum busar Pengarang iki ditempelake menyang materi ngalangi, supaya ora perlu kanggo nindakake apa luwih Processing, Pole segel ngalangi bisa entuk kakuwatan dielektrik dhuwur; Vacuum arcing kamar iki ditempelake menyang bahan padhet, lingkungan njaba banget asli ing pengaruh vakum arcing kamar iki suda kanggo paling.

solid pole karo resin epoxy,digawe dening casting interrupters vakum,utama tumindak sirkuit lan bagean soyo tambah karo epoxy menyang bagéanPole ngalangi solid pole, Nanging,kudu enveloped uga karo melu tipis jaket karet Silicon sadurunge proses sing.

drawing 12kV EEP-12-1600 / 1250-40A Pole kolom kanggo sirkuit vakum mbobol

Contact Us